sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Skräppijumissa

Yritin tänään skräppäillä ja olin varannut tätä varten kunnolla aikaakin. Yhtäkään leiskaa en kuitenkaan saanut aikaiseksi vaikka kuinka pyörittelin. Hieman ärsytti kun odotin niin kovasti, että olisi koko päivä aikaa skräppäillä mutta sitten päällä onkin vaan ihan törkeä skräppijumi! Eivät auttaneet edes uudet paperit. Kun 12 tuumaisten teko ei onnistunut viimeistelin sitten paria minialbumia, joista toinen sentään tuli valmiiksi. Tässä nyt kuitenkin yksi leiska, joka on jäänyt postaamatta.


Tämä on pari viikkoa sitten valmistunut tekele ja lojui ainakin viikon pöydällä ennen kuin teippasin kaiken paikoilleen. Yleensä tälläiset kauan "haudutellut" eivät ole itselle kovin mieluisia mutta tästä tykkään kyllä. Olisin halunnut kirjoittaa suoraan kuviin mutta mielestäni kuviin on vaikea kirjoittaa siististi, joten tarinointi on piilotettu siniselle lapulle kuvan taakse.

Postailen sen tänään viimeistellyn minialbumin sitten kun jaksan sen kuvata. Toivottavasti skräppijumikin kohta katoaa, että olisi myös lisää leiskoja postattavaksi. Mitä te muut teette kun skräppijumi iskee?

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tuo on ihana mielettömän hieno leiska!!! Kaikki käy niin tosi hyvin yhteen. tosi upea.

Veeruliiru kirjoitti...

Oi, miten vahva sivu! Hyvät värit ja tykkään miten otsikko on mustaa mustalla... Plus kuvat on mahtavat! =)

ommu kirjoitti...

Meillä on kenkäfriikkejä suvussa useampikin ja Converset on kova sana. Sivu sai hymyilemään etenkin kuvien vuoksi. Kun skräppijumi iskee, lueskelen lehtiä ja kirjoja aiheesta ja katselen vanhoja valokuvia. Kummasti vaan alkaa taas sormia syyhyttää! Tai sitten olen suosiolla tekemättä yhtään sivua vähään aikaan. Sekin auttaa kummasti.

Pia K kirjoitti...

Komea sivu, tosi rok!

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista :)

Hemppa kirjoitti...

Tää on mahtava sivu, eikä vähiten conversejen ansiosta. Ihan kaikki kohdallaan! Toivottavasti skräppijumi helpottaa, se on aina niin rasittavaa :(