sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Yhden naisen croppi

Tänäänkin oli aivan ihana ja aurinkoinen kesäpäivä. Päivällä teki mieli skräpätä ja mutta eihän sitä näin kauniina päivänä voi sisällä istua! Siispä terassille skräppäämään yhden naisen croppiin :D Otin mukaan mahdollisimman vähän tarvikkeita, joilla yritin pärjätä. Leiskoista tuli rajoitettujen materiaalien takia keskenään aika samanlaisia. Tein pitkästä aikaa 6x12 tuumaisia.


Sininen maalarinteippi on kyllä suosikkia edelleen! Teipin kaveriksi testasin Magic meshin käyttöä ensimmäistä kertaa. Ihan jees koriste, voisi hankkia lisääkin. Tuo "postimerkkireunainen" paperi on muuten täysin epäonnistuneesta leiskasta napattu uusiokäyttöön. Yläreunassa siitä saa vedetyksi esiin tarinointia pikkuveljestä.


Toisessa leiskassa pitkälti samat tarvikkeet; nauha, teippi ja thickersit vaan erona edelliseen. Tästä puuttuu vielä tarinointi. Leiska tosin voisi toimia ilmankin mutta haluaisin kyllä parilla sanalla valottaa, miksi juuri kielo on lempparini. Tarinointi voisi tässäkin olla piilotettuna kuvan taakse tai sitten kirjoitan sen tuohon alas, en ole vielä päättänyt.

Nämä mahtavat kesäkelit ihan selvästi inspiroi mua, koska taas on tullut viikonlopun aikana värkkäiltyä kaikenlaista. Palaan asiaan niiden merkeissä alkuviikosta :)

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hirmuisen hienoja on kumpikin!
Se on kyllä uskomattoman haastavaa saada tehtyä erilaisia leiskoja samoista materiaaleista! Saa hyvinkin olla mietintämyssy päässä. hih! Minusta on ollut niin ihana haastaa itseä tekemään erilaisia leiskoja niistä pakeista. Tosi hauskaa! :)

ninarsku kirjoitti...

Ohoo, kivan kokoisia sivuja. Tällaisiin en olekaan muistaakseni (ja mulla on kyllä aika huono muisti) törmännyt aikaisemmin. Ihanat sivut, kumpikin. Mäkin suunnittelin viikonloppuna siirtäväni askartelut ulos, mutten sitten kuitenkaan. Niin ja IHANA tämä uusi look. Niin upea! Itsekin pitäisi jotain keksiä omaansa, mutten osaa :(

baula kirjoitti...

Ensinnäkin ihana tuo uusi otsikkobanneri.. :)

Sivut on aivan ihanat! Tykkään nuista tuplanapeista(?) kukkien päällä. Magic mesh näyttää tosi hyvältä samoin kun maalarinteippi.

Uskaltaiskohan sitä itsekin tuonne parvekkeelle haalia vähän tarvikkeita.

Minerva kirjoitti...

Voi, kun kaunis leiska!!!

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista :)