maanantai 15. kesäkuuta 2009

Craftica scrapbooking challenge #8

Craftican kahdeksannessa haasteessa oli aiheena muistosivu ihmisestä, eläimestä, asiasta tai vaikkapa esineestä. Mulla olisi ollut muutamakin eri vaihtoehto mutta valitsin tällä kertaa aiheen, josta olen vasta nyt pystynyt skräppäämään.


Tekstiä tuli niin paljon, että leiskassa ei mitään erikoisia koristeluja tällä kertaa ole. Koholakka, Stickles, kukkanen ja tähdet riittivät.

Muistin taas, että vaikeista ja surullisista aiheista on jotenkin terapeuttista skräpätä. Joskus vaikeat asiat vaativat vähän aikaa ennen kuin niistä pystyy skräppäämään ja tämän asian kanssa se aika oli nyt. Aikaisemmin en ole vielä ystävän menetystä pystynyt skräpäten käsitellä. Tämän leiskan lisäksi olen työstänyt aiheesta minialbumia, joka on vielä viimeistelyä vaille valmis. Mahdollisesti postaan myös siitä pari kuvaa jossain vaiheessa.

10 kommenttia:

xing kirjoitti...

Kaikki se mitä kirjoitit on niin totta. Sivu on kaunis ja tykkään siitä, miten se on kaikesta huolimatta elämänmyönteinen sivu väreiltään ja tekstiltään

sannika kirjoitti...

Xing kommentoi tosi hyvin, olen samaa mieltä. Kaunis ja elämänmyönteinen, surusta huolimatta.

ommu kirjoitti...

Xingillä - ja sinulla - on sana hallussa. Sivua katsellessa minullekin tuli jotenkin hyvä fiilis, surusta huolimatta.

Kitiara kirjoitti...

Sait mut itkemään.
Itsekin menetin hyvän ystäväni melkein tasan vuosi sitten, ja tuo Pikku Prinssin pätkä oli niin kaunis. Joskus miekii ehkä pystyn skräppäämään aiheesta.

elinarsku kirjoitti...

kaunis. ei muuta voi sanoa. (sanoo hän kyynel poskella.)

Laura kirjoitti...

voi pikkuhelistin, tämä on todella todella kaunis. Sinun käsiala on aivan ihana! Tykkään kovasti siitä että olet valinnut kauniinvärisen paperin vaikka aihe onkin surullinen.

Anski kirjoitti...

Tämä oli tosi koskettava, silmäkulmat kyllä kostuivat..
Tuo pätkä pikku prinssistä sun omalla käsialalla kirjoitettuna tuo tähän kyllä sellaista käsinkosketeltavaa tunnelmaa, en oikein osaa selittää..kun joskus vaan jotkut osaavat sanoa ne asiat niin hyvin, juuri sillä tavalla kuin itsellä on mielessä mutta ei vaan osaa pukea niitä sanoiksi.

Pia K kirjoitti...

Kaunis sivu, jotenkin oikein sopiva aiheeseensa. Myös mua viehättää värivalinnat kovasti, ne tuovat tiettyä lohdullisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

kaunista kaunista! koskettaa sydämeen saakka. tuo tekstipätkä on ihana.

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitos kaikille aivan ihanista kommenteista!