maanantai 22. kesäkuuta 2009

Heinikan Design Team projekti

Juhannuksen aikana ehdin tehdä vähän muutakin kuin kuvataskukirjaa ja hillua kamera kourassa meren rannalla, tein nimittäin myös Heinikan Design Team juttuja. Minun ensimmäinen DT-projektini oli albumin kannen koristelu. Ihanan pinkki albumi muuttui käsittelyssäni tämän näköiseksi.


Kangaspintaisessa albumissa on siis valmiina tuo nappi ja nauha albumin sulkemista varten. Muuten albumin voikin sitten koristella mielensä mukaan. Oli muuten mun dt-paketissa värivalinnat osuneet ihan nappiin sekä albumin että koristeiden suhteen. Tykkään niin valtavasti pinkin ja vihreän yhdistelmästä!

Tarvikkeet Heinikasta:
Albumi: The Scrapbook House Raspberry
Timanttikoriste: Kaiser Craft Rhinestones
Napit: Doodlebug Design Sunrise Butterflies
Kukat
Nauhat

4 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Kyllä onkin nätti! Voi että mä tykkään sun tavasta käyttää kukkia - oletkohan huomannut että toisinaan yritän imitoida kovastikin ;) Miten oot saanut tuon timanttikoristeen kiinnitettyä, pysyykö hyvin?

Anski kirjoitti...

Nättimys. Todellakin -pinkki ja vihreä on ihan parhaat värit <3

pikkuhelistin kirjoitti...

Pia K: Olipas kiva kommentti! Mutta en mä vaan mitään sellaista oo huomannu :D Ihan hyvin tuo timanttikoriste tarttui kukkiin ilman mitään vippaskonsteja ja toistaseksi on pysynyt kiinnikin ihan hyvin vaikka jouduin sen kertaalleen irrottamaan ja asettelemaan uudestaankin.

Anski: Kiitti :)

lehtipollo kirjoitti...

Ooh, ihana tuo kukka-kiehkura-yhdistelmä! Minäkin sain Heiniltä vähän pinkkiä ja vihreää :)