sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Kuvia kaikesta muusta paitsi joutsenista

Lähdettiin eilen juhannusajelulle meren rannalle. Janne halusi kalastamaan ja minä kuvaamaan joutsenia. Kalaa tuli, kuvia joutsenista ei. Kaikenlaisia muita kuvia kylläkin. Välillä sitä unohtaa miten lähellä tuo meri loppujen lopuksi on.


Vanha herra Viki sai tuliaisena haukkapalaksi haukea ja tykkäsi kovasti.

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia! Viki tottakai ihanin :).
Mekin asutaan ihan rannan lähellä mutta ei siellä vain tule käytyä. Pitääpä ottaa oikein asiaksi että kun seuraavan kerran aurinko paistelee, niin ei kun käymään rannalla. Silloin kun on aurinkoista, vesi on niin mahtavan turkoosia. Harmaana päivänä se on niin masentavannäköinen.

elinarsku kirjoitti...

ihania kuvia! tykkäsin siitä hassusta koivusta. ja tietysti Vikistä. :) meitin kisu ei osaa oikein syödä kalaa, ellei sitä pilko valmiiks...
mietin kans muuten tota Nelssonin kuvansäilytysjuttua, koska mulla on vähän sama ongelma ku sullakin. ehkä minäkin sitä vielä kokeilen.

Armi kirjoitti...

3.kuvassa on aika upea koivu. Lieneekö katkennut joskus latvasta vai miten se onkaan niin soma ...:)

Aurinkoista kesää!

pikkuhelistin kirjoitti...

Laura: Kiitti! Viki on kyllä parhain<3 Laitahan sitten blogiin myös niitä rantakuvia! On varmaan vähän erilaiset maisemat kuin täällä ;)

elinarsku: Kiitti :) se koivu oli kyllä aika silmiinpistävän hassu. Meidän Viki on niin kova jehu, että se syö kyllä vaikka suomuineen, ruotoineen päivineen. Rouskutus vain käy! Peppi ja Pötkö onkin sitten niin neitejä, että niille täytyy palastella valmiiksi.

Niin ja tuo kuvansäilytysjuttu on osoittautunut varsin näppäräksi systeemiksi :)

Armi: Mun mielestä myös tuo koivu oli varsin soma. Ja tosiaan vaikutti vähän siltä, että on joskus katkennut latvasta. Liekö salama mikä iskenyt...

Aurinkoista ja lämmintä kesää myöskin!