tiistai 2. kesäkuuta 2009

Haaste #57 Koristele käsin ommellen

Tällä(kin) kertaa Inspiroidu-haaste oli varsin mukava mutta tällä kertaa en "ylittänyt itseäni" tai keksinyt mitään kivaa uutta juttua. Käsin ompelu leiskaan on kuitenkin aina yhtä hauskaa ja tykkään kovasti jäljestä, mitä sillä saa aikaan. Tällä kertaa skräppäsin itselleni mieluisen leiskan.


Kauan odotettu lämmin kesä on nyt täällä ja mä vaan skräppään talvisia pakkaskuvia. Tämän leiskan otsikko ja asettelu on skräpistetty tästä Shannon Zickelin leiskasta, jonka bongasin ihanasta ja inspiroivasta American Crafts Studio-blogista. Harvoin jos koskaan skräpistän näin suoraan toisen tekemää leiskaa mutta tässä oli kivasti kaikki palaset kohdallaan. Kuva pakkasen huurruttamasta ovikranssista on omia suosikkejani talven ajalta mutta en ole saanut sitä skräpättyä kun pää on lyönyt tyhjää otsikon kanssa. En halunnut sivun otsikoksi tylsästi vain "pakkanen" tai "talvi" ja jotain muuta yhtä ilmiselvää. Kun näin tuon Ice ice baby-leiskan ajattelin, että miksi en tätä itse keksinyt :D

6 kommenttia:

xing kirjoitti...

Ihana tarinointikalvo! Tai onko se kalvo? Sopii aiheeseen ja tunnelmaan loistavasti. Tykkään!

elinarsku kirjoitti...

kiitosta vaan taas, jäi vähän päähän soimaan toi biisi. :D toi kuva on kyllä kaunis ja jotenkin kivan erilainen työ sulta.

Pia K kirjoitti...

Vaikka skräpistyksen näkee selvästi kun vertaa, tää sun työ on silti jotenkin ihan erilainen kuin esikuvansa... ihana!

Sanna kirjoitti...

Tosi hieno sivu! Paljon hauskoja ideoita ja mahtava otsikko!

Hanna kirjoitti...

Ihanasti sopii tuo valkoinen lanka sivuun! :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista! :)

xing: Juu kalvohan tuo. Tais olla muistaakseni Fancy Pantsin valmistama.