sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Meillä fanitetaan Reinoja

Aurinkoiset kelit jatkuu. Tänäänkään en siis ole malttanut istua pöydän ääreen papereita pyörittelemään, joten päivitettään sitten näitä julkaisematta jääneitä. Meillä fanitetaan Reinoja. Ovat kyllä varmasti maailman parhaat kotitossut. Mä oon sellainen vilukissa, että käytän omiani kesälläkin. Iltaisin kun tuppaa joskus varpaita paleltaa ;)


Reinojen pakkauslaatikko on niin hieno ja inspiroiva, että olisi suorastaan tuhlausta heittää se menemään. Yksi laatikko pääsi siis uusiokäyttöön leiskassa. Tämä leiska on itseasiassa ollut kuvaa vaille valmiina jo pitkän pitkän aikaa ja kuvankin kanssa jo hetken mutta pääsi nyt vasta blogiin asti.

Ensi viikolla toivottavasti ehdin/jaksan vähän skräppäillä. Mutta jos niin ei jostain syystä kävisikään on julkaisua odottamassa vielä pari leiskaa.

7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Iiiiiiiiiiiiik!!!!!!! Ihan mieletön! Tämä on kyllä superhauska sivu. Mahtavia nuo vanhat kuvat ja ihanan ruskea sivu.... ja mahtavia kaikki käsinkirjoitetut jutut.

Ella Eliisa kirjoitti...

Jaa en vielä kommentoinutkaan, kuvittelin vain! :D

Mun mielestä mukavan erilaista välillä, sellaista pirteän raikasta ja uutta näkökulmaa. Jatka vastaavia kokeiluja! :)

elinarsku kirjoitti...

ihana sivu! niin hyvin sopii aiheeseen! oon itekin ihastellu niitä laatikoita...
ja reiskat on kyllä jees. pienenä laitoin aina vaarin reiskat tai mummun ainot jalkaan kun kävin isomummulla vaarin naapurissa. mut oon siitä vähän hassu, et mä ottaisin mieluummin ainot! siis jos hommaisin itelleni. mut on noi pinkit reiskat kyl ihanat. :)

Laurana kirjoitti...

Hirmu hieno! Kivan erilainen sivu, tykkään kovasti.

Haluaisin vaaleanpunaiset reinot, mutta niitä ei tunnu löytyvän kovin helpolla :/ Paikallisessa Prismassakin on vain lasten kokoja, mälsyys.

Veeruliiru kirjoitti...

Tää on mahtis! Skräppäys muka kallis harrastus, pah! =) Se laatikko on kyllä niiiin style, että sai näin ansaitsemansa kohtelun! Hyvä oivallus!

ommu kirjoitti...

Vävypoika kävi koko Kauppakorkean Reinoissa, on ne vaan niin hyvät. Ihastuttavan vanhanaikainen tunnelma sivussa - ja hienosti olet käyttänyt laatikkoa hyväksi.

pikkuhelistin kirjoitti...

Laura: Kiitos kivasta kommentista. Tästä tuli kyllä itsellekin mieluinen :)

Ella Eliisa: Mulle käy kommentoinnin kanssa usein kans noin :D Vaihtelu virkistää vai miten se oli :)

elinarsku: Kiitti :) Nuo laatikot on kyllä mahtavia! Mä en taas oikein lämpene niille Ainoille, Reinot ne olla pitää ja seuraavaksi hankin itsellenikin ruskeat. Ja ehkä vielä toiset pinkit :)

Laurana: Kiitti :) Mäkään en ole vaaleanpunaisia Reinoja nähnyt pitkään aikaan kaupoissa, paitsi siis niitä lasten kokoja mutta netin Reino-kaupassa niitä kyllä ainakin on.

Veeruliiru: Kiitos :)

ommu: Avokki kans käytti Reinoja aina koulussa :) Kiitos kivasta kommentista :)