perjantai 1. toukokuuta 2009

Herkkuvärejä ja kivoja kuvioita

Muutaman hieman erilaisen postauksen jälkeen taas takaisin normaaliin skräppäykseen. Tässä toinen tänään skräpätyistä leiskoista. Toisen tein Craftican haasteeseen, joten julkaisen sen erikseen omana postauksenaan.


Keväisen kaunis vappusää inspiroi käyttämään tätä varsin herkullisen väristä ja pirteää Basic Greyn paperia. Tykkään valtavasti tämän paperin värimaailmasta ja kivoista kuvioista. Tälläiset runsaasti kuvioidut paperit ovat hankalia käytettäviä, mutta toisaalta niillä saa näyttävää jälkeä vähäisillä koristeluilla. Tämän tekeminen oli aika näpräämistä noiden kuvioiden leikkaamisen takia. Mutta kun kuviot oli leikattu, ei paljoa sitten enää tarvittu. Lopputuloksesta tuli varsin mieluinen.

Kuva on siis sama, jota käytin Vuoden skräppääjä-kilpailun finaalityössä, tässä vain pienemmässä koossa. Jätin tästä vielä ainakin toistaiseksi pois journalingin ja otsikon, koska en vielä päättänyt mistä näkökulmasta tämä leiska on. Vaihtoehtoja eri näkökulmiksi ovat:
-se, että kuva on eräs mun kaikkien aikojen lempparikuvista
-se, että rakastan saippuakuplia
-tai se, että kun muut olivat uimassa minä puhaltelin saippuakuplia. Tässä tapauksessa tälle tulee kaverileiska, jonka kanssa tämä muodostaa yhtenäisen aukeaman.

Niin ja hauskaa vappua nyt vielä kun sitä ehtii toivottaa :)

5 kommenttia:

Bridget kirjoitti...

Ihanan kesäinen leiska! Tykkään tuosta paperista, erityisesti nuo perhoset on kauniita.

omuli kirjoitti...

Tosi kaunis! Tuo on yks mun suosikki Gasic Greyn papereista ikinä. Hauskaa skräppäyspäivää!

xing kirjoitti...

Jännä nähdä sama valokuva eri scrapbook-sivussa, tässä on erilainen mutta kiva tunnelma

Kirsi kirjoitti...

Ompa kaunis värimaailma tuossa leiskassa. Ihania nuo "pallukat", sain SAY:ltani värittömiä, osaatkoa sanoa voiko niitä värjätä millään???

Anski kirjoitti...

Uu, näyttää ihanan keväiselle/kesäiselle. Ihania kuvioita todellakin ja nuo pallurat sopii tosi hyvin saippuakuplien kanssa yhteen.