maanantai 4. toukokuuta 2009

Craftican kuudes haaste

Craftican skräppäyshaasteessa oli tällä kertaa annettu valmiina mallipiirroksena "neljän kollaasi". Meikäläisen tulkinta näyttää tältä.


Selasin joku aika sitten ihan ensimmäistä tekemääni 12x12 tuumaista albumia ja sieltä löysin skräpistettävän leiskan joka sattui sopimaan myös tähän haasteeseen. Olen siis tehnyt samalla kaavalla leiskan n. kaksi vuotta sitten, se oli vaan huomattavasti pelkistetympi. Aikaisemmassa oli ainoastaan neljä kuvaa tuolla samaisella asettelulla ilman mitään koristuksia. Tämä on nyt taas tälläistä aika perushuttua ja tuntuu, että jotain tästä jäi puuttumaan, en vaan nyt keksi mikä se puuttuva juttu voisi olla.

Nyt on tullut taas skräppäiltyä ja tässä muutaman päivän aikana oon tehnyt kuusi leiskaa. Osa niistä on vielä pientä viimeistelyä vaille valmiita mutta kohta tulossa kyllä näytille :)

4 kommenttia:

Anne/Craftica kirjoitti...

Ihanat värit! Pinkki ja valkoinen toimii todella hyvin keskenänsä.

baula kirjoitti...

Värit on tosi herkut ja tuo kuva joka on vinossa tuo kivasti eloa. Ja kiitos muuten tiedosta, kuvasin nimittäin äidin luona viikonloppuna samaista kukkaa eikä kukaan tiennyt mikä kaktus se oli. :)

elinarsku kirjoitti...

can't wait! siis paljon uusia leiskoja! tuo on kans niin kiva että! tuo tosiaan kivaa eloa tuohon leiskaan tuo vino kuva. :) ja mun pitäis varmaan opetella käyttään noita valkoisia pohjia.

Emi kirjoitti...

Mun mielestä tästä ei puutu juuri mitään, sivu näyttää hyvältä ihan näinkin! Ja tosiaan tuo vino kuva tuo kivan efektin kokonaisuuteen :)