keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Oon vähä skräppäilly

Tässäpä nyt sitten näitä viime päivien tuotoksia valmistumisjärjestyksessä. Kyllä skräppäily vaan on kivaa :) Laitan ne nyt kaikki tähän samaan postaukseen kerralla niin ne kaikki tulevat ainakin postatuksi. Pari näiden leiskojen aiheista on jo mun Inspis-ideariihen kahdenkymmenen kohdan listasta eli senkin työstäminen on jo ihan hyvällä mallilla. Mutta palataan siihen vähän myöhemmin ja nyt näitä leiskoja!


Journalingille jäi hippasen verran liian vähän tilaa mutta kun halusin tuon piparireunan tuohon. Piparireunan kuvio muistuttaa ihan villalankaa, joten se lämmittää näitä pakkaskuvia. Tuolloin oli muuten tosi kylmä! Tykkään valtavasti noista hopeisista kiemurakirjaimista, nekin on vähän niinkuin jäisiä. Ompeleet lisäsin yön yli nukuttuani, ne tuovat vähän ryhtiä sivuun.
Tämän leiskan tekeminen lähti noista kirjaimista. Kirjainten koko oli kyllä kohtuullisen haastava kuvien kannalta. Tästä olisi voinut tulla myös kuvaton leiska mutta keksin lopulta mielestäni aika kivan ratkaisun kuvien asettelulle. Sain samalla käytettyä muutaman skräppäämättä jääneen oman nassun kuvan :)Tämä on minulle tärkeä leiska. Ressusta jätti jälkeensä ison ikävän mutta myös paljon hyviä muistoja. Tässä viimeiset kuvat musta ja parhaasta koirakaverista yhdessä. Journaling on tässä piilossa sydänpaperin ja pompulanauhan alla.Kuva vääristää, oikeasti kaikki on ainakin suht koht suorassa :) Tästä tuli kiva ja kiva on leiskan aihekin. Eniten tykkään tästä maaliroiskeiden onnistumisen takia. Oli mukavaa käyttää maalia taas pienen tauon jälkeen. Oon kovasti ihastunut muuten noihin Bazzillin Dots-kartonkeihin.

Aiheiltaan aika sekalaista seurakuntaa mutta kaikissa leiskoissa tapojeni vastaisesti kolme tai useampi kuvaa. Kaksi kuvaa leiskassa taitaa olla mulle aika vakkari ja tosi usein teen myös niitä yhden kuvan leiskoja. Vaihtelu virkistää välillä :)

4 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Hienoja ja keskenään erilaisia leiskoja, näkee että on ollut hauska skräpätä!

elinarsku kirjoitti...

tykkään tosi paljon x3!!! :) kyllä on kaikki ihan erilaisia, mutta silti ihan sua. ja ton viimeisen aihe on kyllä ihana. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja sivuja. Ja aivan ihanat nuo koirakaverikuvat <3

Ootpa kyllä ollut ahkera askartelija :) Ite oon niin kaikessa rauhassa nysvääjä, että ei ole toivoakaan saada kovin lyhyessä ajassa valmiiksi useita leiskoja :D

Pia K kirjoitti...

Nää on niin upeita... Muutama nopeahko huomio: Ylimmässä sivussa luulin että oot oikeasti käärinyt villalankaa piparireunan muotoon, näyttää hauskalta. Jääkimallekirjaimet on aivan järkyttävän ihania (en muista nähneeni missään, mistä tuollaisia saa?) ja reunojen ompeleet tosiaan toimii kuten sanot. Oon kateellinen noista jättikirjaimista, ja raikas vihreä pinkin kanssa on ihanan pirteä värimaailma. Alimmassa sivussa toimii Tiimarin kuvio kukan kanssa ehkä yllättävänkin hyvin - mä kaivoin sattumalta just saman kuvion esille Inspiroidu-haasteen valkoista sivua varten.