keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Paperikierteen toukokuun haaste

Myös Paperikierteellä on pyörinyt oma askarteluhaaste jo muutaman kuukauden mutta vasta nyt saan aikaiseksi osallistua. Sekä väriyhdistelmä että mallipohja olivat toukokuun haasteessa oikein mieluisat :) Tässä minun versioni.


Syksyn aikana otettuja luontokuvia on nyt tullut skräpättyä pitkin talvea ja kevättä ja nämä taisivat nyt olla viimeiset. Syksystä tulee mieleen aina kauniit ruskan värit mutta viime syksynä huomasin, että sininen ei ole pelkästään talven väri. Se on ehdottomasti myös syksyn väri!

5 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

ihania kuvia ja asettelu on hauskasti muunnettu! mä olin ehkä vähän tylsä ja kerrankin laitoin kuvat suoraan riviin. :) ja joo, toi crackle accent on aika koukuttavaa.
(jaahas, meitin kisu sekos. riepotti omaa jääkarhuansa hetken kun koira ja sit rupes maukuun toooosi lujaa!)

Anski kirjoitti...

Oi, kivasti oot tehnyt ton ruudukon kuviin raaputtamalla, hirmu hyvä idea!!

Pia K kirjoitti...

Ihania värejä, kauniita kulumia/kulutettuja kohtia... tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

voi kuinka kaunis, on tämmöisen syksyfanin mieleen! hyvä oivallus tuo sininen syksyssä. ihanat kuvat ja kivasti käsitelty. juuri sopivasti rosoa ja raaputusta.

pikkuhelistin kirjoitti...

elinarsku: Kiitti :) Oli pakko vähän soveltaa kun ei ollut sopivia kuvia palasteltavaksi. Täälä kissat datailee mun kanssa. Tuijottavat silmäkovana ruutua kun sinne ilmestyy tekstiä.

Anski: Kiitti :)

Pia K: Kiitos :)

lintsi: Kiitos :) Mustakin tais tulla viime syksyn aikana vähän syksyfani ;) ja viime syksynä ottamistani kuvista bongasin tuon sinisyyden.