torstai 11. kesäkuuta 2009

Kaksi haastetta kerralla

Tein eilen leiskan, jolla osallistun tällä kertaa kahteen haasteeseen yhtäaikaa. Alunperin oli tarkoitus osallistua tällä Paperikierteen kesäkuun haasteeseen, jossa mallipiirroksen lisäksi oli tarkoitus käyttää väreinä oranssia ja valkoista. Aikani väkerrettyäni lisäsin myös nappeja koristeeksi alareunaan, joten tämän kertaisen Inspiroidu-haasteen nappien käyttökin tuli toteutetuksi.Tässä mun oranssia ja valkoista sekä pyöreää ja kulmikasta napeilla höystettynä. Mun leiskassa mallipiirros on käännetty ylösalaisin. Lisäsin tähän jälkeen päin vielä valkoista ricrac-nauhaa kuvan ja paperin yläreunaan (yritän muistaa päivittää kuvan) tuomaan ryhtiä. Ja tulihan siitä myös lisää valkoista sivua raikastamaan. Lauran kukkatuunailuista innostuneena tuunasin minäkin hiukan nappeja :) Alareunaankin täytyi saada edes pieni pilkahdus valkoista. Enemmänkin sitä saisi olla mutta kun muistin vasta jälkeen päin, että mulla olisi ollut iso kukka myös valkoisena. Tässä nyt kuitenkin tuo leikisti oranssi kukka. Oli muuten aika hankala väri tuo oranssi! Mun tarvikevarastoista ei löydy oikeastaan mitään oranssia. Sen värisiä tarvikkeita ei jostain syystä tule yleensä ostettua. Basic Greyn paperi ja nuo kirjaintarrat olivat suurinpiirtein ainoat oranssit jutut mitä kätköistäni löytyi. Tykkään muuten kovasti kun nuo kirjaintarrat eivät ole ihan tasavärisiä vaan näyttävät kivasti hieman eri sävyisiltä. Nuo napit sen sijaan ovat enemmänkin punaisia kuin oransseja samoin kuin tuo kukka.

9 kommenttia:

ommu kirjoitti...

Hah! Minulta taas löytyy tarvikkeista vaikka millä mitalla oranssia:) Niin sitä on ihmiset erilaisia. Tykkäsin siitä, että olit kääntänyt mallin ylösalaisin ja noi duunatut napit näyttää tosi kivoilta!

xing kirjoitti...

Oi miten ihana aihe! Hauska, hiukan hupsu ja juuri sellainen, jota ei 10 vuoden päästä ehkä muuten muistaisi. Tykkään! Oransseja tarvikkeita löytyi multakin niukasti, mutta Ommulta selvästi löytyy eli ehkä ne eivät ole yhtä harvinaisia kuin luulin :)

Hanna kirjoitti...

Ai että kun ihana ja herkkä ja kaunis! :) Nuo kauniit napit vielä kruunaa sivun!

Laura kirjoitti...

Huippuhieno!!! tuunatut napit näyttävät tosi hienoilta. Ihania nuo pisteet!
Täytyy sanoa että aihe on ihan loistava!!! Tuollaiset aiheet on niin kivoja koska ne unohtuu ihan liian helposti. Ja kiva kun olet tarinoinutkin paljon :).

Laura kirjoitti...

Ainiin, miten sinulla sujuu sinun Wreck this journalin kanssa? Haluaa nähdä lisää kuvia :).

Laurana kirjoitti...

Hih, miten söpöä :D Ja tosi kivasti tuunatut napit!

Pia K kirjoitti...

Ihanat maaliroiskeet! Ja kukka, ja napit, ja aihe... söpöä ja höpöä :)

Laura kirjoitti...

IIIIHANA kun sinäkin innostuit noista taskuista! minä jo ajattelin että eikö kukaan muu niistä innostu. Jeee!!! Ne on tosi ihania ja on mahtava kun niitä on niin montaa erilaista! iiiik! Tuntuu että haluttaa nyt skräpätä ihan älyttömästi kun on niitä :). Vanhat kuvat kaikki pois.

Hemppa kirjoitti...

Mä olen koukussa samaan sivustoon, joten tää ilahdutti kovasti! Mukavan rosoinen, mutta silti romanttinen sivu.