perjantai 22. toukokuuta 2009

Haaste #56 Leimaamalla oma taustapaperi

Mukavainen oli tämänkin viikkoinen Inspiroidu-haaste! Tällä kertaa tehtailtiin siis itse taustapapereita. Jokusen kerran olen ennenkin kuviopaperini itse värkännyt mutta viimeisimmästä kerrasta on jo niin aikaa, että tämä oli taas kivaa. Toisaalta olin aika tylsä kun käytin sitä monet kerrat nähtyä kuplamuovia vaan mutta minä niin kovin tykkään siitä!


Taas vaihteeksi mietelauseleiska. Voisin joskus vaikka koota oman kissa-aiheisille mietelauseleiskoille tarkoitetun albumin :D

Kuplamuovilla maalaminen/leimaaminen on kyllä kivointa. En varmaan koskaan kyllästy tuohon jälkeen ja tässä tuli vielä niin kivasti muovin kuviotkin esille. Lisäksi tykkään siitä, että kuplamuovikuviota on välillä näin erillisellä paperillakin eikä aina vaan suoraan leiskassa. Leiskan kuvaaminen oli hankalaa taas tuon kalvon takia, kovasta yrityksestä huolimatta kuvaan jäi vähän heijastuksia.

11 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

Ihana <3. Kuplamuovi vaan on niin kivaa, mäkin rakastan siitä tulevaa kuviota. Se on pehmeä, mutta samalla tollainen ruuvinpään näköinen. Hieno idea laittaa kuvat kellokalvojen alle korostamaan mietelausetta.

ommu kirjoitti...

Nuo kissakellot on tosi mageita! Ja kaunis on kuplamuovipinta.

Hanna kirjoitti...

Ai että kun ihanalta näyttää. :) Pitää itsekin joskus testata tuota kuplamuovia...

Pia K kirjoitti...

Voi miten mahtava... tää on taas niitä sivuja joista voisin kirjoittaa romaanin mutta kun on pakko hillitä niin yritän kommentoida toiste... mutta siis tykkään! Ja kuratassusta kans!

xing kirjoitti...

Kissakellot ovat minustakin superhienoja

baula kirjoitti...

Kuplamuovitausta on mahtava, se oli munkin ensimmäinen ajatus kun haasteen luin. Ja kissakellot on ihana idea ja otsikko on myös mun mieleen monine fontteineen.

Veeruliiru kirjoitti...

Tää on jotenkin tosi mahtipontinen sivu, vaikuttava! Ja aivan mahtava idea tehdä mietelause albumi... hmmmmm.... Mietintämyssy pärähti käyntiin! =)

Anonyymi kirjoitti...

kuplamuovi se vaan näyttää hyvältä, taas! ihanat värit, kissakellot upeita - hyvä idea kalvojen käyttöön! tykkään kovasti!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Mielettömän upea, ja mikä parasta aiheena kissat - neljän karvanaaman omistaja olen hieman puolueellinen... ;o)

Onko nuo kirjaimet tarroja vai onko sinulla käytössäsi jokin laite jolla saa stanssattua kirjaimia?

Anski kirjoitti...

Upea upea! Sä sitten saat ihanaa jälkeä aikaan tuolla kuplamuovilla.
Kiva mietelause ja huippuidea sivuun. Tosi kivannäköinen kokonaisuus!!

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista!

Puuhapetenvaimo: Ei ole stanssauslaitetta, kirjaimet ovat tarroja, siirtokuvia ja grungeboardeja.