tiistai 12. toukokuuta 2009

Haaste #54 Yksivärisyys

Tällä kertaa Inspiroidu-haasteessa oli aihe, jota olenkin jo odotellut. Oli jotenkin sellainen fiilis, että tämmönen tulee joskus :) Tarkoituksena oli siis skräpätä yhdellä ainoalla värillä käyttäen sen eri sävyjä ja erilaisia materiaaleja. Minä inspiroiduin heti kahden leiskan verran.


Tämän tein ensiksi. Tuo kuva on otettu aikanaan kertakäyttökameralla ja vaikka se onkin periaatteessa "epäonnistunut" kuva, tykkään siitä valtavasti. Kuvassa on ihanaa pehmeyttä ja tunnelmaa. Valitsin ruskean väriksi, koska erilaiset ruskean sävyt sopivat mielestäni kivasti kuvan kanssa yhteen. Toinen valintaperuste värille saattoi olla myös se, että sain tämän värivalinnan johdosta käyttää aaltopahvisydämiä :)


Tämä oli sitten haasteleiska nro kaksi. Vihreän värin nappasin Vikin vihertävistä silmistä. Tässä leiskassa (kuvien lisäksi tietty) kivointa on tuo otsikko. Olisin halunnut käyttää tässä ompelukonetta mutta kun ei mulla oo! Tuo käsin ommeltu otsikko nyt sitten korvaa tätä puutetta :) Tykkään myös journalingista, josta tuli paljon ryhdikkäämpi, kun rajasin kirjainten ääriviivat mustalla. Otsikossa ja journalingissa mainitut kippuraviikset näkyvät muuten hienosti noissa kuvissa.

10 kommenttia:

baula kirjoitti...

Kivoja.. :) Tykkään erityisesti tuosta vihreästä. Huopa ja revitty reuna ja sen päällä eyelettejä ja haaraniittejä. Toimii loistavasti!

xing kirjoitti...

Minustakin tuo vihreä sivu on ihanan värikäs. Käsin kirjailtu otsikko on ihana.

Ja käy kurkkaamassa blogiini millaisia suunnitelmia meillä on syyskuuksi

Pia K kirjoitti...

Muakin innosti kovasti tämä yksivärisyys aiheena, tosin en varmaankaan ehdi tällä viikolla toteuttaa useita sivuja, mutta ideoita on... Nää on molemmat tosi kivoja sivuja, ehkä mäkin tykkään vähän enemmän vihreästä kun se on voimakkaamman oloinen monella tapaa. Mutta siis aaltopahvisydämet ja revityt reunat on tosi namit, samoin aivan ihanan värinen pompulanauha - ja kippuraviikset-otsikko on ihan jotain parhautta <3 <3

elinarsku kirjoitti...

onnistuineita taas molemmat! ylemmässä tykkään tietysti sydämistä, huopakoristeesta ja sun käsialasta. kuvakin on niin ihana. asettelu toimii tosi hyvin.
alemmassa tykkään väristä, aiheesta :), journalingista ja tietenkin otsikosta. supersöpöä.

Emi kirjoitti...

Vautsi, tykkään molemmista sivuista tosi paljon! Ruskea sävyinen miellyttää ehkä enemmän, noi aaltopahvisydämet on tosi ihanat!

Hanna kirjoitti...

Ihan mahtavan kauniita nämä! :)

Kahvinaksu kirjoitti...

Jälleen kerran oot tehnyt ihanat leiskat :) Hienosti molemmissa leiskoissa paperien värit sopii kuviin (ekassa vaaleanpunainen sopii todella hyvin kisun väritykseen ja tokassa taas kisun silmien väriin). En aina jaksa kommentoida, mut käyn aina välillä kurkkimassa sun blogia :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hienoja molemmat, mutta tuo puunrunkoa kapuileva kisu (tähtitarhojen tavoittelu ehkä mielessä?) on kyllä niin suloinen, ja olet luonut sen ympärille hienon kokonaisuuden.

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Molemmat sivut aivan mahtavia! Tuon vihreän otsikko on aivan ihana, taidampa kokeilla tuota tekniikkaa itsekin piakkoin. Tää oli tosi kiva haaste, harmittaa etten itse saanut osallistuttua...

Anonyymi kirjoitti...

Ihania! Varsinkin vihreä kippuraviiksi on kivan pirteä ja oon ihan rakastunut tuohon käsin ommeltuun otsikkoon <3