maanantai 1. syyskuuta 2008

Höpönassuja söpönassuja

Tänään tekaisin leiskan, jonka eilen mielessäni hahmottelin ja valmista tuli n. kymmenessä minuutissa. Varmaan nopein ikinä :D Vähän saman tyylinen kun se yks haasteleiska oli.. Kuvaan tosi usein makroasetuksella kissojen neniä kun ne on jotenkin niin söpöjä :)
Sata kuvaa päivässä haastekin alkoi sitten oikein ryminällä.. Tuli meinaan otettua hiukan reilu 170 kuvaa ja enää en tänään ota, että jää muillekin päiville kuvaamista! Mietin tässä nyt vaan, että postaisko joka päivä muutaman suosikkikuvan päivän otoksista vaiko joka toinen päivä vaiko... Koko viikon satsia parhaista otoksista ei kyllä jaksa varmaan kukaan skrollailla läpi, että ehkä parempi pienempinä annoksina.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana sivu.. On ne kyllä niin söpösiä nuo nenut.. Mullaki hyvin alko kuvauslupaus.. Töistä tullessa vasta muistin, etten ole ottanu vielä yhtään kuvaa.. Onneksi sentään jo melkein 100 kuvaa täynnä.. :) Minä ainaki aattelin, että joinaki päivinä vois edes jotain otoksia postata..

xing kirjoitti...

Voi miten söpö! Hienot aihe, hienot valokuvat ja onnistunut lopputulos.

Hulluja olette tuon kuvahaasteen kanssa, ei voi muuta sanoa ;) Paitsi että kiva nähdä kuvia, toki. :)

Laura kirjoitti...

iiiiiiiiiiiihana! Haluttaisi antaa pusu joka nenälle :) Voi noita kisumisuja kun ne on aina niin ihania!
Hurjasti sinä kyllä sait jo otettua kuvia.. minä jumituin eilen 96. Tänään olen ottanut jo 87 eli paremmin menee. jihuu!

elina. kirjoitti...

huippusivu! noi kisunenät on kyllä niin ihania. mun kisunenä tuossa miukuumaukuu jotain. luultavasti parempaa ruokaa. senkin ronkeli. mä olisin kans tahtonu osallistua tohon hauskaan haasteeseen, mut se kamera! se on kyl tilauksessa. kiva kuiteski nähdä muiden ottamia kuvia. toivon lissää kissakuvia! :)

pikkuhelistin kirjoitti...

baula: Kiitos :) Sen lisäksi, että nuo nenut on niin söpöjä on ne oivia kohteita kun harjoittelee makrokuvausta :D Laita toki otoksia kans näytille, kivaa käydä katsomassa muidenkin kuvailuja

xing: Kiitti! Kuvaushaaste tuntuu kyllä vähän itsestäkin hullulta mutta ah, niin hauskalta :)

Laura: Kiitti :) Sulla on sitten toinen päivä menny vähän paremmin ku mulla.. Täälä vasta jotain 2o kuvaa kasassa. Onneksi on vielä vuorokautta jäljellä ;)

elinarsku: Kiidooos :) Täälä itseasiassa oli kans äsken naukumaukukuoro kun haluttiin vettä hanasta (meidän neidithän ei kupista juo) ja siitä piti tietty sitten ottaa kuvia. Kisukuvia siis luvassa hyvinkin pian :)