maanantai 15. syyskuuta 2008

Lisää muotoonleikattua eli haaste #20 toisen kerran

No tulihan näitä haasteleiskoja toinenkin. Kuvan muotoonleikkaaminen on aika hauskaa hommaa ja tekee leiskasta niin erilaisen. Täytyis muistaa käyttää tätä jippoa useamminkin :) Kiitos siis tästä muistutuksesta tämän viikon haasteessa. Hassua muuten, että varmaan toinen koskaan tekemäni leiska oli 6*6 kokoinen ja siinä oli monta muotoonleikattua kuvaa. Huhhuh, ei varmaan onnistuis enää kun tää 12*12 on vaan niin mun koko! ;) Ja tällä kertaa tämännäköistä jälkeä 12*12 leiskassa. Tämän tein muuten myös perjantaina mutta ehdin julkaista vasta nyt.


Mulla on nyt vähän sama fiilis kuin Vilmalla tuossa leiskassa, ei huvita (oikein mikään)... Ehkä tämä syksyn synkeys ja viileys vaikuttaa taas asiaan, en tiedä. Lisäksi oon jotenkin ihan megaväsynyt vieläkin viikonlopun hauskasta tyttöjen illasta. Tekis mieli vaan nukkua.

Sata kuvaa päivässä-juttuja tulossa kyllä, mutta kamala työ käydä taas läpi monelta päivältä kuvia ja yrittää valkata julkaisukelpoisia :( Pitäis siirtää päivän kuvat joka ilta koneelle ja tyhjätä kameran muisti mutta kun.. Ei huvita. Kommentteihin yritän vastailla heti kun huvittaa. Oikeastaan nyt ei huvita kuin skräpätä. No onneksi edes sitä :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kisuleiska! Makeat värit, kiva itse piirretty otsikko, ja tykkään kerroskukasta.

xing kirjoitti...

Söpö!!! Aluksi kiinnitin huomion tuohon kerroskukkaan, mutta myös alempi valokuva on tosi ihana

Anonyymi kirjoitti...

senkin rontti oot tehny jo kaksi!!
kuin myös ihanuus tämäkin!
etenkin tuo nappikukkahommeli:)

ehkä se on minunkin yritettävä se toinen tehdä kun melkein jo alotin:)

pikkuhelistin kirjoitti...

lehtipollo: Kiitos kovasti :)

xing: Kiitti! Tuosta kerroskukasta tuli ehkä hieman aiottua suurempi katseenvangitsija mutta enpä sitä sitten viitsinyt alkaa pienentämäänkään :D

päivi: Joo vahingossa :D Tattista vaan! Ja loppuun asti sitten vaan jos kerran on jo hyvä alku valmiina :)

Anonyymi kirjoitti...

Kerroskukka on hieno! Täytyisi itsekin oppia käyttämään kangasta ja lankaa.

Anonyymi kirjoitti...

arvasin että ainakin sinä tykkäisit:) oot kaiken moisia juttuloisia käytellyt jo aiemmin. risuja minäkin ajattelin käyttää vielä.. kun vain keksin kuvan:)