sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Kaikkien megapostausten äiti tai ainakin pikkusisko

Tämä postaus tulee sisältämään paljon kuvia ja olemaan sisällöltään muutenkin vähän sitä sun tätä. Teitä on varoitettu! :D

Okei, aluksi vaikkapa pari sanaa tuosta kuvausprojektista.. Hommahan on mennyt mulla enemmän tai vähemmän putkeen. Viime aikoina sadan kuvan päivätavoitteesta on jääty hieman jälkeen. Kuvia on päivittäin tullut otettua siinä 50-70 kuvan hujakoilla. Kuvailen yleensä aamun ja aamupäivän aikana ja sen jälkeen unohdan koko jutun. Illalla nukkumaan mennessä sitten muistuu mieleen, että puolet päivän kuvista jäi ottamatta :D Torstaina mulle kävi ihan totaalinen unohdus ja päivän kuvat jäi kahteen :( Oikeasti ihmettelen, kuinka tuollainen mega-unohdus on edes mahdollista mutta toisaalta mä oon just niitä ihmisiä, jotka unohtais päänsäkin jos se ei olisi kropassa kiinni! No vaikka näitä unohduksia on sattunutkin, niin päivittäinen kuvaaminen on kuitenkin huimasti lisääntynyt ja uskon, että tästä jää tapa. Tuskin kuitenkaan syyskuun jälkeen enää sataa kuvaa joka päivä tai edes pyrkimystä siihen mutta you got the point ;) Tässä ihan sekalaisessa järjestyksessä muutama otos.

Arvatkaa kuka sai vaaleanpunaiset reinot synttärilahjaksi? Synttärit oli jo kesällä mutta näin syksyn tullen nämä ihanuudet ovat päässeet varsinaiseen tehokäyttöön.

Tykkään valtavasti PD:n vaatteista! Kesällä ostin ekat PD-kamani ja kaikki lippuset ja lappuset tuli säästettyä. Unforcatable cat label<3

Aloin keräillä jotain tuollaisia kippoja. Kokoelma ei tosin ole kasvanut taas hetkeen. Tuokohan joulupukki mulle taas pari skoolia ;)

Tykkään hulluna liitutauluista! Haluaisin joskus kokonaisen liitutauluseinän :) Nyt täytyy pärjätä tällä. On muuten kissan pään muotoinen.. Tai sitten erään kissanruokamerkin logon muotoinen :D

Tytöt aamupalaa vailla. Ensimmäisenä aamulla ruokitaan aina kissat, sen jälkeen vasta muut aamutoimet. Saa ainakin olla rauhassa kun karvanassut on ruokakupilla.

Olis muuten ihan kiva kun nuo kuvat olis vierekkäin mutta...

Eilen kuvaaminen oli taas niin kivaa, että saldona oli 200 kuvaa. Lähdin aamulla kotikäynnille veljen synttärikakkua maistelemaan :) Muutama otos vielä eiliseltä kun tässä nyt vauhtiin päästiin.

Tältä näyttivät Veeran tassut sen jälkeen kun se tuli "aamulenkiltä" ulkoa :D

Kakkuakakkuakakkuanam! Harvemmin sitä tulee syötyä kakkua aamupalaksi. Tykkään tuosta mansikkakermasta enkä vähiten tuon värin takia ;)

Kakun syönnin jälkeen kävin vähän ulkoiluttamassa meidän vanhusta. Viki oli taas varsin kuvauksellinen, niinkuin aina.

Muutama syksyinen otos pihamaalta. Kauniita syksyn värejä :) Näitä tuli räpsittyä oikein urakalla mutta tässä nyt vain pari.

Haha, varjokuvista tulee ihan välttämättä mieleen teini-iän lempparisarja Roswell. Sitä aina tapitettiin tippa silmässä kun se oli niin liikkis :D Voi niitä aikoja!

Sitten hypätään taas vähän ajassa taakse päin. En ole tätäkään vielä ehtinyt hehkuttaa mutta aivan innoissani oon tästä vieläkin!

Elsien boxin onnellinen omistaja :) Älkää välittäkö idioottimaisesta virneestä! Tästä boxista riittää iloa takuuvarmasti vielä pitkäksi aikaa, aivan loistava hankinta. Elsien opit (kerroskukka ja käsin kirjoitettu otsikko) olivat käytössä muuten tuossa Vilmaa ei huvita-leiskassa.

Hmm, jokohan tämä megapostaus alkaisi olla paketissa. Pari leiskaakin oon saanut aikaiseksi mutta jääköön ne toiseen kertaan. Tässä postauksessa on tavaraa jo ihan tarpeeksi. Nyt ruokaa ja sitten skräppäystä. Nam!

2 kommenttia:

elina. kirjoitti...

ihanaisia kuvia. nyt mullakin on uus kamera, mutten silti oo saanu aikaseks kuvata kauheesti. :( paitsi kisua. ;)
kakkua aamupalaks! tänne ja! se on parasta vaikka synttärien jälkeen ku voi syyä kakkua aamulla, eikä tuu yhtään huono omatunto! et kiitti vaan, nyt tekee mieli kakkua. voileipäkakkua olis kaapissa, mut tahtoo suklaakakkua!!!!

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitti. Kisua pitää tietysti kuvata, mitäs muutakaan :) Kissat oli mullakin harjoituskuvauskohteena kun sain uuden kameran.