tiistai 2. syyskuuta 2008

Kuvaushaasteen ensimmäisen päivän satoa ja fiiliksiä

Huh, olipahan kunnon aloitus tuolle Elliksen aloittamalle kuvaushaasteelle :) Haasteen toisena päivänä ei ainakaan vielä yhtään kaduta, että lusikkani tähän "soppaan" työnsin :D Huomasin muuten, että tämä juttu on aivan uskomattoman inspiroiva! Mun mielestä inspiroitumista ja luovuutta voi tavallaan harjoitella ja tämä juttu jos mikä on siihen sopivaa "treeniä". Ideakirjasta löytyy tällä hetkellä sivun verran muistiinpanoja ja ideoita haastetta varten ja niin kauan kun niitä keksii koko ajan lisää, ei hädän päivää kuvaamisen kanssa luulisi olevan. Katotaan vaan niin kohta "itken" täälä: "aaaargh mitä mä oikein kuvaan!?" Paitsi, että tämä on huippuhauska haaste ja tästä ei oteta mitään ylimääräistä stressiä ja paineita.

Tässä muutama otos ekalta päivältä.


Ratkaisin tämän homman nyt niin, että postailen blogiin silloin tällöin joitain otoksia ja tyrkkään Flickriin sitten vähän enemmän tavaraa. Eilisen kuvasaldo oli tarkalleen ottaen 172 kuvaa, että tuola Flickrin puolellakaan ei kyllä kaikkea tulla näkemään :D Laitan tuohon sivupalkkiin linkin jossain vaiheessa.

Tälle päivälle saldo vielä pöyreä 0 mutta odottakaas vaan kun pääsen taas vauhtiin. Vaikka tuskin lähemmäs kahtasataa kuvaa tulee kovin monena päivänä otettua ;)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja kuvia. Ja jotenkin ihana tunnelma maisemakuvassa :)

Vähän harmittaa kun en voinnut osallistua kuvahaasteeseen mukaan. Oma nykyinen kamera kun on sellanen, että patterit loppuu muutaman kuvan jälkeen ja joka kerta kun patterit pitää vaihtaa nollautuu siellä kaikki asetukset.

pikkuhelistin kirjoitti...

anu: Kiitos :) Tuo maisemakuva oli omiakin suosikkeja, tykkään noista pilvistä. Ohimennen vaan auton ikkunasta räpsäisty ja noin kiva kuva tuli :D

Mulla oli vanhan kameran kans samaa vikaa :( Ärsyttävää sitten sellaisen kameran kans yrittää kuvailla. Nykyisessä onneksi on melko hyvä akku ettei ihan äkkiä oo kamera pimeenä.

Laura kirjoitti...

Upeita kuvia! Kiva nähdä millaisia muillakin tulee otettua. Ihan erilaisia entä minun. hih! :)

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kuvia.. :) Minua vähän kauhistuttaa tämä haaste, tänäänkään en ole ottanut kuin 3 kuvaa.. Noh, vielä varmaan ehtii..