maanantai 22. syyskuuta 2008

Haaste #21

Ihan aluksi kiitän tämän viikon Inspiroidu-guest designeria Päiviä huippiskivasta haasteesta :) Ja sitten purnaan kun en saanut aikaan lähellekään sellaista mitä alunperin ajattelin :( Haasteena tällä kertaa oli käyttää jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jos lystää, niin sinistäkin. Minä käytin kaikkia, kas tässä.


Uutta tässä leiskassa on nuo lintuset, jotka on leikattu K&Companyn paperista, vanhaa puolestaan tuo Sassafras Lassin pallopaperi, jotain lainattua edustaa nektariinilaatikon verkko ja sinistäkin leiskasta tosiaan löytyy. Lainatuksi joku voisi mieltää myös tuon aaltopahvin mutta sitä on tullut käytettyä yhdessä välissä niin paljon, että se tuntuu melkein oikealta skräppäyskamalta :D

Ja nyt purnausta vielä vähän lisää. Tämä on taas niitä leiskoja, joihin en vaan ole ollenkaan tyytyväinen enkä varmaan koskaan opi pitämään tästä! Harmittaa ku mulla oli jotenkin mukamas niin selkeä mielikuva tulevasta leiskasta mutta lopputulos oli kyllä niin mielikuvasta poikkeava että huh. Tuntuu, että tässä ei toimi mikään. Känkkäränkkä tuli siis vierailulle ja tämän tekeminen oli yhtä vääntämistä. Olisi taas pitänyt suosiolla jättää myöhemmäksi, kun väkisin vääntämällä lopputulos harvoin miellyttää itseä. Tämän jälkeen jäi jotenkin outo olo ja päätin häätää känkkäränkän tekemällä jotain sellaista mistä jäisi hyvä mieli. Lopputuloksena tämä leiska, josta tykkään kovasti.


Tällä sain känkkäränkän häädettyä ja jäi mukava olo skräppäämisestä. Pakko oli tuo laittaa tähän postaukseenkin loppuun, että tästä postauksestakin jäisi kiva fiilis :D

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat leiskat ovat kyllä toosi kivoja. :) Upean taiteellinen tuo lintu-sivu. :D

xing kirjoitti...

Arvaa vaan, kuinka usein alan tehdä sivua selkein suunnitelmin ja lopputulos on jotain ihan muuta kuin suunnittelin. Samaa tapahtuu siis muillekin. :)

Tuossa alemmassa sivussa toimii hienosti pompulanauhan ja pitsipaperin kontrasti. Tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

Mutta tuo lintuleiskahan on aivan ihana!!! Tykkäsin tosi kovasti. /Minerva

Pia K kirjoitti...

Minusta kumpikin sivu näyttää hyvältä. MUTTA tuon alemman sivun ruskea pallonauha on kyllä aivan jär-kyt-tä-vän ihana, siis niin että silmät meinaa päästä pudota... slurps!

elina. kirjoitti...

no, yllättäen musta noi molemmat on hienoja. :) mutta ymmärrän tuskan. sama kävi uusimman leiskani kanssa. olis pitäny jättää myöhemmäks. ootko muuten "leimannu" maalilla ja aaltopahvilla ton ihanan raitakuvion? sanonpahan vaan että WAU!

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään molemmista! Minäkin kiinnitin huomiota ylemmän työn raitakuvioon. Sopii aaltopahviin mukavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kommentista. Tosi kivat noi linnut. Tykkään noista papereista mitä oot käyttänyt niihin ja myöskin lintujen muodosta.

pikkuhelistin kirjoitti...

peikkotyttö: Kiitos paljon. Kiva että joku tykkää :)

xing: Juu aina ei kyllä mene suunnitelmien mukaan jutut :D kiva kun miellyttää :)

minerva: Kiitos :)

pia k: Kiitoskiitos :)

elinarsku: Tattis! Maalia ja aaltopahvia juu, tuli omasta mielestäkin kivaa jälkeä vaikka leiskasta en muuten tykkääkään :D

marzuli: Kiitos. Lisäsin ihan lopuksi vasta tuon aaltoapahvin peittämään yhtä mokaa :D

kahvinaksu: Kiitti! Mä kans tykästyin noihin lintuihin, harmi että leiska muuten meni vähän puihin..