sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Kuvia viikon varrelta

Skräppäily on tällä viikolla jäänyt vähiin. Tuo sisko ja sen veli on ainoa leiska, jonka tällä viikolla oon saanu aikaan. Kuvia sentään on otettu ja tässä taas muutama otos loppuviikolta. Aluksi pieni kuva-arvoitus..


Ei, se ei ole lammas. Se on meidän Vikin masu<3 Ja tässä seuraavassa kuvassa Viki on taas tuttuun tapaansa kerjäämässä herkkuja jääkaapista. Sen turkkiin tarttuu aina syksyisin tuollaisia siemeniä. Varma syksyn merkki onkin aina se kun Vikillä on "palloja".

Sitten vähän luontokuvia. Sienet on ollu aika pop kuvauskohde tällä viikolla. Aina muuten kun näen rykelmän sieniä (niinkuin tuossa alimmassa kuvassa) alkaa päässä soida Don Huonojen Pieniä sieviä sieniä-kappale :D
Sitten viimeisenä vielä tämä.. Oih ja voih! Perjaintaina lähdettiin iltapäivällä niin kiireen vilkkaa sukuloimaan, että hätinä ehdin hakea paketin postista. Eilen illalla sitten kun päästiin kotiin testailin heti uutta tarvikelaukkua. Sinne mahtui tosi näppärästi kaikki mitä pitikin ja pari lokeroa jäi vielä tyhjäksikin. Oon todella tyytyväinen tähän ostokseen. Kukaan ei varmaan yllättynyt tuosta värivalinnasta. Ruskea on vaaleanpunaisen ohella nykyään ihan lemppari, vaikka ennen en tykännyt kyseisestä väristä yhtään. Ja yhdessä ne on vaan niin kivat!


Vielä huvittaisi skräppäillä tänään ja ehkä teenkin vielä tänään uusimman Inspiroidu-haasteen kun siihen kerran on idea takataskussa. Tai sitten teen sen toisen leiskan, jota hahmottelin tuossa jo vähän päivällä. No joka tapauksessa kova into olis nyt pyöritellä vähän papereita ;) Mulla on nyt niin paljon ihania uusia papereitakin, että taitaa tulla valinnan vaikeus :D

Ai niin. Sata kuvaa päivässä-projektia hieman enemmän tuola Flickrin puolella.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voih kuinka ihana tarvikelaukku! Ihan pakko saada tuommoinen. Ja miten käytännöllinenkin se olisi...
Muutenkin syksyiset valokuvat ovat tosi kauniita, tuovat piristystä muuten niin koleaan syksyn alkuun.

Kaisa / Pinjami kirjoitti...

Hih, ihan on kuin Olgan massu... ja tuo kauluri kanssa. Varsinkin taas alkaa turkki tuuhentua ihan hirvittäviin mittasuhteisiin. Ja muuten on ihan munkin lempparivärit tuossa laukussa.

pikkuhelistin kirjoitti...

napsuliini: Eikö vain! Olin tosi tyytyväinen kyllä tuohon ostokseen. Toivottavasti sille tulee olemaan paljon käyttöä :)

pinjami: Kiharat masukarvat kissalla on kyllä niin ihanat! Kivat lempivärit sulla :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat sivut sinulla :) Pakko lisätä omaan lempi blogeihin :)

unelmain.vuodatus.net

pikkuhelistin kirjoitti...

kultahippu: Kiitos paljon :) Tulen käymään vastavierailulla!