tiistai 9. syyskuuta 2008

Haaste #19

Sunnuntaina tuossa tuumailin, että olis vielä kiva skräppäillä ja niin minä sitten teinkin. Leiskaa ei kuitenkaan saanut kuvattua kun oli jo niin kamalan hämärää ja pimeää, hyviä kuvia ei tullut millään. Eilenkään en ehtinyt päivänvalolla kuvailla joten vasta nyt sitten näkemykseni uusimmasta Inspiroidu-haasteesta. Haaste meni siis näin:

Käytä työssäsi jotain pehmeää materiaalia, kuten askarteluhuopaa tai paksua kangasta. Voit tehdä kankaasta jonkin pienen yksityiskohdan tai käyttää huopaa koko sivun taustana. Mitä paksumpaa huopaa tai kangasta käytät, sitä näyttävämmän kontrastin saat työhösi.Aluksi ajattelin käyttää samaa huopaa, jota myös Xing käytti työssään mutta halusin vielä vähän säästellä sitä yhtä ideaa varten. Mulla ei ollu meinaan siihen sopivaa kuvaa tai ompelukonetta :D Täytyy joskus kotona käydessä tekaista sitten kyseinen leiska. Päädyin sitten käyttämään tässä huovasta tehtyä kukkasta ja huopanauhaa.

Olin tässä haasteessa nyt kyllä aika tylsä :( Oon käyttäny noita kangaskukkia nyt aika monessa leiskassa kun niitä tuli tuossa tehtyä aika vino pino. Mutta on tämän työn kukkanen kyllä paksumpi ja isompi kuin muut kukkaset, joita olen käyttänyt. No jokatapauksessa leiskasta tuli ihan puolimukava vaikka ehkä hieman tylsä onkin.

7 kommenttia:

elina. kirjoitti...

musta tuntui oma työ kans ihan tylsältä, kun siihen ei tullu kovinkaan paljoa sitä huopaa ja pehmeyttä. mutta tykkään kyllä sun työstä tosi paljon! noi sun kukkaset on aivan ihania! toi varsinkin on tosi muhkean näköinen. :)
miten muuten saat noi kuvat laitettua niin, että ne suurenee kun niitä klikkaa?? (tää olis vähän huono näissä jutuissa...)

Anonyymi kirjoitti...

Minustakin tämä on upea.. :) Tuo kukka on niin ihana. Vaikka tämä ei ole minusta yhtään sun oloinen väreiltään niin kuitenkin tunnistaa, ei osaa selittää..

Anonyymi kirjoitti...

Huippu aihe!
Niin sun näköinen sivu, vaikka värit ovatkin aivan vieraat. Ja noi sun kukat on kyl hienoja - skräpistysvaara.

xing kirjoitti...

Jännän näköinen sivu! Vihreät osat tukevat hienosti toisiaan.

Ja Manssun kanssa samaa mieltä: minäkin haluaisin oppia sinulta noiden kukkien tekemisen. Ehkä siellä Tampereella :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno sivu, ihana tuo taustapaperi. Ja kissakuvat taas aivan huippuja!

Kaisa / Pinjami kirjoitti...

Tykkään kovasti. Mikäs kaverilla oikeen on kaulassa? Olin muuten jo huolissani kun en päässyt enää sun vanhaan blogiin sisälle mutta onneksi löysin sitten tämän uuden :)

pikkuhelistin kirjoitti...

elinarsku: Ehkä nää ite kullakin omaan silmään sitten näyttää aina erilaisilta :D Kiitos!

baula: Kiitos :) Oon muuten jostain syystä viimeaikoina käyttäny enemmän näitä itelle vähän epätyypillisempiä värejä. Mistäköhän mahtaa johtua? Syksystä? Hmmm..

manssu: Kiitti! Itekin ihastuin noihin kukkasiin samantien kun ohjevideon katsoin tuolta SiS-TV:stä ;) helppoja ja halpoja koristeita ite tehtäväksi.

xing: Kiitos :) Nuo kukat on kyllä älyttömän helppotekoisia ja paljon kivempia kuin ne nauhakukat, joita tuli joskus väkerrettyä. Mutta voi, olispa jo se Tampereen reissu!

omuli: Kiitti! Ite kans tykästyin tuohon paperiin valtavasti. Jotenkin nyt silmää miellyttää kaikenmoiset numerot, viivat ja kaikenmoinen graafisuus ;)

pinjami: Kiitos :) Hyvä kun löysit tänne perille!

Olis varmaan pitäny laittaa tuohon tekstiosaan tuo journaling näkyviin kun kuvasta näkyy niin huonosti.. No kuitenkin, Peppi oli yhteen aikaan kova penkomaan roskiksista paperimyttyjä yms. mutta tuo touhu väheni huomattavasti sen jälkeen kun se jäi päästään kiinni tietokonepöydällä olevan pienen paperiroskiksen kanteen :D Nauratti kovasti vaikka se oli niin reppana tuo kansi kaulassa. Ja kuva piti tietenkin saada!