keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Pupu ja sen kaverit

Arvatkaa kuka sai tänään uusia Sassafras Lassin papereita? Ja arvaakaa kuka oli ihan hurmiossa? Ja arvatkaa kuka teki leiskan kun kerran oli uusia ihania papereita?

Kyllä, minä.


Mitä noista papereista nyt sitten voisi sanoa, ei kai tuosta paljon söpöimmiksi voi paperit muuttua. Pupuja, bambeja (hih), siilejä, etanoita, pöllöjä.. Voi! Tämä pieni pupu vaati mielestäni kaveriksi taas lapsuuskuvan. Jotenkin nämä vaan henkii sellaista lapsuus-vibaa, eikä vähiten varmaan siksi, että näistä tulee mieleen meidän lastenhuoneen tapetti joskus kultaisella 80-luvulla. Tapetissa oli ilveksiä ja muita metsän eläimiä ja minä kutsuin meidän kotia loogisesti ilveetti-kodiksi! Tietysti, ilves+tapetti=ilveetti!

Tuohon yläreunan laatikkoon tulee vielä luultavasti pari sanaa tuosta kuvasta ja tilanteesta, jossa se on otettu. Ja vuosiluku täytyy tarkistaa äipältä kun ei nyt sattunut mieleen :D

Sitten pari otosta kuvaushaasteen tiimoilta. Eilen jotenkin tökki mutta päivän saldo oli kuitenkin loppujen lopuksi 103 kuvaa. Lähinnä kissoista *olipas yllättävää* ja lisäksi hullun monta kuvaa saippuakuplien puhaltelusta ajastetulla kuvauksella. Tuli vähän hölmöjä ja lisäksi näpit jäätyi pihalla :( Mutta saippuakuplakuvia tulee varmaan lisää, kun mulla on se yks idea. Tässä eilisen suosikkikuva. Meidän kissat ei yleensä juo kupista vettä vaan se täytyy saada juoda suoraan hanasta. Peppi näyttää tässä mallia.


Tänään kuvasin mm. meikintekoa vaihe vaiheelta. Varsin mielenkiintoisia, ainakin noin ilmeiden osalta. Heh. Ja taas ylläriylläri, kissakuvia. Tälle päivälle on nyt otettuna 104 kuvaa. Saas nähdä jääkö siihen. Luultavasti joo. Tän päivän lemppari on ehdottomasti tämä, jossa muruset tiiraa pihalla hyppelehtiviä lintuja.

Huomenna täytyy varmaan turvautua ensimmäiseen helppoon kuvausteemaan kun on tulossa kiireinen päivä. Mulla on mietittynä valmiiksi muutama teema, jotka on älyttömän helppo toteuttaa kun ei ehdi kameran kanssa heilua koko aikaa tai ei keksi mitä kuvaisi. Mutta niistä lisää sitten joskus, onhan tässä syyskuuta vielä jäljellä. Nyt ruoanlaittoon. Hauskaa keskiviikon jatkoa kaikille!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuo alin kuva on niin hieno!
eilinen oli tökkivä kuvauspäivä mulla myös.. urheasti kuitenkin flunssaa uhmaten:)
minäkin täällä melkein onnestaitkin kun crafticalta sai niitä vanhempia Sassafrassin papereita ja vielä halvalla ja samalla näitä uudempiakin, mutta erityisesti niitä muutamaan vanhempaa jotka haluan ehkä vain kehystää:)

Anonyymi kirjoitti...

kisukuvia! jeee!!!!! ja saanko ihan vaan vähän kuolata tota pupupaperia??? tahtoisin noi paperit kans tosi paljon! hmmm... synttärit tulossa. :D

xing kirjoitti...

Todella hienoja kuvia! Ja Sassafras Lassin uusista papereista tulee minullekin lapsuus mieleen. Harkitsin tuota samaa paperia lapsuuskuvien skräppäämiseen, mutta on vielä harkinnan asteella. :)
Hauskasti olet ujuttanut sivuun sinun "omia juttujasi" kuten tuon mittanauhan.

Laura kirjoitti...

iiiik! Ihana kisukuva! voi hitsi, että tuo olisi kiva skräpätä. Minulla alkoi eilen kilpailu johon halusin osallistua, mutta skräppimojo on täysin kadonnut tällä hetkellä. kääk! ja sunnuntaihin mennessä pitäisi olla leiska tehtynä. No, katsotaan mitä siitä tulee. Minä en ole vieläkään saanut uusia sassafras lasseja. Arvaa että harmittaa! Niiden piti tulla tänne jo pari viikkoa sitten, mutta jostakin syystä ovat viivästynyt :(. ARGH!

Anonyymi kirjoitti...

heh - minun onnekseni ja rahapussin onnettomuudeksi menin ja tilasin saman tien kommentit taalta luettuani crafticalta lajan sassafras lassin papruja! kiitos vain vinkeista :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos täältäkin vinkistä! Minäkin sorruin tilaamaan Crafticasta noita papereita! PS: Kissakuvat senkun paranee :)

pikkuhelistin kirjoitti...

päivi: Tykkään kans. Ihanat ilmeet mun murmeleilla :) mä tilailin niitä vanhempia Sassafrasseja kans tuossa joskus kesällä ja mietin kans, että ne vois vaikka kehystää.

elinarsku: Mitäpäs muutakaan kuin kissakuvia, hihi :) Tuo pupupapru on kyllä niin söpöys. Sun täytyy nyt vähän vinkvink, että pupupaperi ilahduttaisi synttärisankaria kovin ;)

xing: Kiitos :) Uskoisin ettei varmaan olla kyllä ainoat, joille noista papereista tulee mieleen lapsuus :)

laura: Kiitos :) Odotan kans, että saan nuo kuvat skräpätä. Toivottavasti sun Sassafrassit tulee pian ja jos ne vaikka auttais skräppimojon löytymiseenkin :)

lintsi: Hihi, ole hyvä vaan :D

omuli: Nuo paperit on kyllä niin herkkuja, että ei voi jättää tilaamatta! Meidän kissoista on varmaan tullu parempia poseeraajia kun niitä on niin paljon kuvattu :D