tiistai 31. elokuuta 2010

Minialbumipajalta päivää

Jos tuo kesä oli vähän takkuinen skräppäilyjen suhteen niin nyt ilmojen viilettyä on näköjään isompi vaihde vaihdettu silmään. Oon viimeisen viikon sisällä istunut askartelupöydän ääressä varmaan enemmän kuin viime kuukausina yhteensä :D

Viikonloppuna mulla oli pystyssä minialbumipaja. Värkkäsin muutaman sivun aika mukavasti jo täyttyneeseen odotus-albumiin, kasasin yksiin kansiin Ikaalisten Intohimona skräppäys-kuvat ja aloitin myös miniä Inspiksen kuukauden kisaan. Tämän puolestaan tein Slice Tag makerilla viime viikolla pienenä iltapuuhana.


Tämä oli supernopea ja hauska projekti. Albumin koko halkaisijaltaan on noin 2 tuumaa ja on varmasti pienin minialbumi, jonka olen koskaan tehnyt. En kirjoittanut tähän ainakaan vielä mitään tekstiä ja voi hyvinkin olla, että jätän tämän vain näin ihan vaan hypistelyä ja fiilistelyä varten :) Näitä teen aivan varmasti lisääkin. Katselin jo Pepin ja Pötkön pentukuvia sillä silmällä, että nekin sopisivat loistavasti tälläiseen projektiin.

Ai niin, Kuutar muisti minua Beautiful Blogger -namiskalla. Kaunis kiitos!


Jujuna tässä tunnustuksessa oli kertoa itsestään seitsemän asiaa. Yritän keksiä jotain mahdollisimman random-juttuja, joita en ole vielä skräpätessäni itsestäni paljastanut ;)

1. Tykkään autotallien ja parkkihallien tuoksusta.
2. Mun lempparikarkkeja on (kaikki) Pantterikarkit.
3. Meidän taloudesta löytyy 13 sakset. Niistä neljät on vaaleanpunaiset.
4. Rakastan saippuakuplia.
5. Inhoan jonottamista.
6. Pienenä olin niin kova Pekka Töpöhäntä-fani, että mua piti kutsua Heli-Pekaksi.
7. Tänään raskausviikkoja kasassa 25+2.

En tällä kertaa jaa tunnustusta eteenpäin kun tämä on jo niin monet blogit kiertänyt ja lisäksi tämän tunnustuksen voisi jakaa ihan jokaiselle blogille, jota seuraan ja jotka piristää mun päivää :)

7 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Ompa aivan ihana minialbumi!

sannika kirjoitti...

Vähänhkö hyviä ne Pantteri Shotit! Kai oot maistanut!

Söpis albumikin :-)

xing kirjoitti...

Ihanan minimini!

Entä muumisakset, joita on tänä syksynä ilmestynyt kauppoihin? Tarvitsisitteko vielä yhdet? ;)

elinarsku. kirjoitti...

olin sanomassa ihan samaa ku xing, eli ihana minimini! :D
mut hei, tuo saippuakupla-juttu nyt oli jo tiedossa! ;)
ja ei voi ku revetä tolle Heli-Pekalle! :D Mut Pekka Töpöhäntä rules, ostin dvd:nä viime syksynä. "Monni tiskaa, Monni kuivaa".

omuli kirjoitti...

Tosi ihana minimini (xingiä lainatakseni)! Voi sua reipasta, mulla Ikaalisten kuvat odottaa vielä printtaamista (samoin kuin itse asiassa myös Tampereen Intohimon skräppäys -kuvat...). Innolla odottelen mitä muuta minialbumipajalta valmistuu :)

Kaisa / Pinjami kirjoitti...

No onpas mini! Mutta niin kaunis!

Hihii, minunkin blogissani on sinulle jotain.

Ja pitääkin kertoa kun puhelin tuosta blogissani olevasta jutusta kotona, ja kerroin kenelle sen aion edelleen antaa, niin kultaseni kysyi, että "ai se kuplamuovihelistin vai?" Sä oot siis meillä ihan julkkis :)

Tankku kirjoitti...

Kiitos päiväni piristämisestä, koko päivän möksötin, mutta nyt aloin hillittömästi nauraa Heli-Pekalle :D Aivan ihania tälläiset lapsuusmuistelot :)