sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Oon mä tehny vaikka mitä

En vaan oo jaksanu taas pitkään aikaan kuvailla aikaansaannoksiani. Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja räpsin uusista tuotoksista kuvia oikein urakalla. Tänäänkin tuli kyllä värkättyä vaikka mitä kivaa mutta jos nyt aloittaisi blogipäivitykset sieltä vanhemmasta päästä. Tässä kolme leiskaa viime viikolta.


Tää eka on oma lemppari näistä kolmesta. Tää oli tosi myös tosi nopsa leiska, palaset vaan loksahteli kohdalleen.


Tää kakkonen oli päässä paljon parempi kuin paperilla mutta ei kuitenkaan ole mikään inhokki. Melkein yhtä nopea kuin tuo ensimmäinenkin kun tästä oli jo niin selkeä visio ennen kuin aloin tätä tekemään. Pötkön ilme tuossa yläreunan vasemmassa kuvassa on niin mainio, että siitä tulee väkisinkin hyvälle tuulelle :) Leiska on kuvattu näköjään ihan kieroon ja heijastusten kera, älkää välittäkö :D


Tämä tulee sitten sen Korkeasaari-tuplaleiskan jälkeen ja tuolla paperin takana pilkottavassa tagissa on kertomusta meidän kivasta eläintarhapäivästä :) Ihan peruskiva leiska vaikka tuntuukin, että tämä jäi jotenkin vähän pliisuksi.

Sitten vielä tähän loppuun sekä Pia K:lta että Pinjamilta saamani "namiska". Kiitos kovasti :) Mäkin tykkään teidän blogeista!Tähän tunnustukseen liittyi kolme tehtävää, jotka olivat seuraavanlaiset:

1. You have to pass this award to five bloggers who you love and who inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why.

1. En jaa tätäkään tunnustusta eteenpäin, koska seuraan niin monia mahtavia ja inspiroivia blogeja ja niistä lempparit on niin vaikea valita.

2. Voisin luetella pitkän listan asioista, joita rakastan ja suurin osa niistä olisi ihan itsestäänselvyyksiä mutta just nyt mua "ravistelee" inspiroitumisen tunne, kauniit vaahterapuut ja saunominen.

3. Tähän voisi laittaa vaikka kuinka monta kuvaa mutta viikonloppuna omia lapsuuskuvia selaillessani tämä arkistojen aarre ilostutti. Tykkäsin tästä valtavasti jo muksuna ja nyt aina vaan enemmän. Kuvassa pikku-Helin kanssa serkkupojat.Palataan asiaan alkuviikosta. Moikkamoi!

4 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Oi ihana hoitolapsi! Muutkin on kivoja <3

Marika kirjoitti...

Ihania sivuja! Tuo keskimmäinen on kyllä mun suosikki! Mutta sun tarttoo ostaa niille isoompi nappo, jotta ne mahtuu sinne taas ;)

ninarsku kirjoitti...

huippista, sulta on tullut päivitys! Ihana tuo nappo-leiska. Mä jaksan aina ihastella sun tapaa käyttää aakkosia, itse oon liian rajoittunut sekoittamaan fontteja, mutta pitäisi, koska se näyttää niin kovin hyvältä!

Marzuli kirjoitti...

Ihania sivuja, varsinkin tuo napposivu!