perjantai 24. syyskuuta 2010

Obscure

Pari päivää sitten skräppääminen oli aivan supernopeaa ja helppoa. Sain neljä leiskaa valmiiksi varmaan aika ennätysajassa :) Tässä kaksi niistä, jotka ovat tyyliltään vähän samanlaisia. Molemmissa käytetty ihanaa Basic Greyn Obscurea<3


Mun ensimmäinen pystyletter ja näitä teen varmasti vielä lisääkin. Tähän asti oon tehny vaan vaakaletteriä kun mulla on ollut vain niille muovitaskuja :D Tää oli sellanen viiden minuutin pläjäys. Olispa aina skräppääminen yhtä nopeaa niin ehtis vaikka missä välissä skräppäämään ;)


Tähän tuli aika rouhea värimaailma, tykkään. Aihetta pyörittelin mielessäni Inspiksen epämukavuusalue-haasteen aikaan mutta toteutus tapahtui vasta nyt. Tagissa kuvan takana on piilotettuna vähän enemmän tarinaa tästä kammosta ja siihen liittyvistä asioista.

5 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

vaude, ihania. Ylemmässä kuva alla oleva paperi on kuin itse valokuvaa, ihon jatketta. Alempi sitten taas, upean rouheeta, värikästä ja tummaa, niin hieno kuvakin ja kaikkee. (tähtiäkin!!!!)

Pia K kirjoitti...

Upea pelko-sivu! Mahtavan voimakkaat värit ja kaikkea muutakin hienoa: valokuva, nuoliympyrä, maaliympyrät... Siis ihan wow!

Marika kirjoitti...

Mahtavat sivut!

Muhun kolahti toi alempi.Ihanat värit ja kaikki! Kaikenlisäksi mä pelkään ihan samoja juttuja...

lehtipollo kirjoitti...

Upeita sivuja, tykkään Pelko-sivun ympyröistä ja väreistä! Minä taas tein viikonloppuna ensimmäisen vaakaletterini, on vain pystytaskuja :)

Veeruliiru kirjoitti...

Huh! Tuo Pelko-leiska on tosi pysäyttävä! Mahtavat värit ja asettelu!
Mut kyllä sä ton letterinkin hyvin hallitset!