perjantai 20. elokuuta 2010

Kuukauden, viikon ja päivän vanhoja

Blogin päivittäminen ei viime aikoina ole ollut ihan tehtävälistan kärkipäässä. Skräppäilyt ovat kuitenkin olleet samaisella listalla onneksi vähän korkeammalla. Lätkäisen tähän megapäivitykseen nyt kerralla vähän sekalaista settiä vanhempaa ja uudempaa tuotantoa. Vanhimmasta päästä aloitetaan eli tässä niitä kuukauden vanhoja.


Nämä syntyivät saman skräppäyssession aikana. Ekasta tykkään kun siinä on Sassafras Lassia ja maalia + tuota Basic Greyn Basics -sarjaa. Basic Grey oli hetken aikaa mulla vähän pimennossa mutta jotenkin tykästyin tuohon Basicsiin ja BG teki paluun mun skräppäyspöydälle.

Kevät-leiskaan oli tarkoitus surautella ompelukoneella parit tikit mutta en vaan ikinä muista ottaa sitä mukaan äippälään, että voisin lainata ompelukonetta. No, menee se varmaan noinkin.


Nämä viikon vanhat tulevat albumiin aukeamaksi vaikka toinen onkin 12 tuumainen ja toinen letter-kokoinen. Tuo hauki-leiska on ihan ehdottomasti tämän satsin lemppari. Mallasin kuvan alle ensin jos jonkinlaista sinistä ja vihreää paperia mutta tuo paperi osui ja upposi. Pilven värit korostuvat mahtavasti tuon taustan kanssa ja kun nuo puukuviopaperit on muutenkin niin kivoja. Ja mittanauhaa pitää tietysti olla, että sen hauen voi mitata ;)

Oli muuten hauska bongata Lehtipollon leiska, jossa oli myös puukuviota ja mittanauhaa mutta värit toisin päin :)


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä eiliseltä leiska, joka kertoo veljen melko tuoreesta onnenpotkusta :) Heidi Swappin chipboard aakkoset olivat fontiltaan sellaisia, joita halusin tässä käyttää mutta niiden vaaleanpunaisuus ei oikein sopinut leiskan värimaailmaan, joten maalasin ne. Nyt ne sopivat kivasti leiskan muihin kirkkaisiin väreihin. Tykkään muuten tosi paljon repiä noita kaksipuoleisia papereita ja "rullata" reunan niin, että se toinenkin puoli näkyy.

Eilen tuli valmiiksi toinenkin leiska. Tai no ei ihan valmiiksi kun siitä puuttuu vielä teksti. Taidan istahtaa hetkeksi skräppäyspöydän ääreen kirjoittamaan tekstin loppuun ja mahdollisesti värkkäämään pari uuttakin sivua :) Heippa hei!

6 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hienoja! Niin sun näköösiä!!!

Mun kiistaton suosikki on tuo ylin! Ihailen aina, kerta kerran jäläkehen lakeuksien ääretöntä peltomaisemaa ja latoja.

Ja joka kerta ku pohojammaalle palaa, tuntuu ku kotona olis :)

m kirjoitti...

minäkin tykkään erityisesti tosta ylimmäisestä, pieni määrä väriä ja silti niin värikkään oloinen työ. pirteät värit korostaa kyllä hienosti mustavalkoisia kuvia. kivan spesiaali aihekin, tosi kaunis sivu!

Pia K kirjoitti...

Hurjasti kaikkea ihanaa! Muhun uppos kuitenkin parhaiten teipinpaloille kirjoitettu tarinointi, siinä on jotain niin ekstraa, vähän viistoa ;)

Creomi kirjoitti...

Kivoja nämä megapostaukset! Ovat ilmeisesti merkki kesänlomien loppumisesta =). Tykkän kovasti kaikista tekemistäsi sivuista, mutta ensimmäisen leiskan mustavalkoisuus sekä "väriläiskät" kolahtavat ehkä parhaiten. Maaleja pitäisi taas itsekin aktivoitua käyttämään enemmän. Näyttävät niin kivoilta.

Hemppa kirjoitti...

Voi, miten kivoja taas kaikki! Mä jotenkin rakastuin tuohon haukisivuun. En osaa edes eritellä miksi, jotenkin siinä vain loksahtavat palaset paikoillensa :)
Intoa skräppäykseen ja hyviä vointeja!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Paljon kaunista, oih. Oma suosikki on joko Ladot tai sitten Kevät. En osaa päättää vaan ihastelen molempia.