keskiviikko 25. elokuuta 2010

Korkeasaaressa

Tein pitkästä aikaa tuplaleiskan ja täytyy sanoa, että olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kesän Korkeasaaren reissusta kertyi tietysti rutkasti kuvia kameran muistikortille ja viimeksi kuvatilausta tehdessäni laitoin mukaan vaan nopeasti jotain kivoja otoksia sen kummemmin asiaa miettimättä. Kuvia oli niin paljon, että ajattelin ensin tehdä niistä minialbumin mutta näin olikin parempi.


Kuvat täytyy kyllä näköjään vaihtaa parempiin. Nopeasti aamupalan syönnin yhteydessä napatut kuvat eivät näköjään olleet parhaita mahdollisia. En halunnut kumpaankaan sivuun enempää tekstiä, koska sanottavaa on niin paljon, ettei se millään mahtuisi näihin. Tämän aukeaman jälkeen albumiin tulee vielä leiska, jossa on kaksi kuvaa ja enemmän kertomusta sitten tuosta mukavasta päivästä. Tässä vielä kuva molemmista leiskoista vierekkäin.

8 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Kiitos inspiraatiossa! Meidän vappuiset (!!) Korkeasaarikuvat on vielä skräppäämättä kun en kertakaikkisesti keksinyt niille asettelua. Josko nyt lähtisi :)

elinarsku kirjoitti...

oi! nyt tiedän miten skräppään särkis-kuvat! apinoin sua. :) tää on tosi kiva aukeema. ja ihanat elukat (varsinki isot kissat) ja ihana masu!

Veeruliiru kirjoitti...

Ei tää kaipaa tekstiä! Ihana kollaasi kuvia, ihanat värit ja tahtoo samanlaisia maalirenkuloita kukilla!!

Marika kirjoitti...

Ihana! Ihan mahtava asettelu, pitää laittaa korvan taa :)

Tykkään siitä, miten upeasti käytät maaleja!

xing kirjoitti...

Kiva kun otsikko on useamman valokuvan puolella, eikä oikealla kuten ehkä moni olisi laittanut. Näyttää kivalta juuri noin. Ja maalin säby on juuri hyvä. Onko sun vihreä kausi muuten loppunut? :D

lehtipollo kirjoitti...

Iihania kuvia ja hyvä asettelu!

Pia K kirjoitti...

Upeita värejä eläinkuvissa ja leiskassa!

Anonyymi kirjoitti...

hieno aukeama kerrassaan ja erityisesti tykkään tuosta kollaasista sekä ruskea-turkoosi-väriyhdistelmästä!