sunnuntai 22. elokuuta 2010

Hääparille

Eilen juhlittiin yömyöhälle ihania häitä ja tällä kortilla muistimme hääparia.


Näitä 12 tuumaisesta skräppipaperista taiteltuja kirjekuorikortteja olen tehtaillut eri variaatioilla urakalla varastoonkin. Tykkään tosi paljon tuosta mallista. Se on todella helppo ja nopea tehdä mutta lopputulos on näyttävä. Sopii siis myös tällaiselle, joka ei tunne kortteilua niin omaksi jutukseen.

Jos kortin haluaa toimivan vähän enemmän kirjekuorimaisena voi toisen puolen kortista liimata kiinni ja avoimelle puolelle sujauttaa onnitteluja varten irrallisen paperin. Tällä kertaa kuitenkin liimasin kortin sisälle leimatut tarinointilaput, johon oli kirjoitettu onnittelut ja jätin toisen puolen avoimeksi rahalahjaa varten. Itse tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon, toivottavasti myös hääpari :)

6 kommenttia:

xing kirjoitti...

Aika ihana! Onko sinulla ohjetta näille tai linkkiä ohjeisiin?

emilia- kirjoitti...

Samaa pohdin kun xing :) Oli niin kivan näköinen että voisin itsekkin testata jos ohjeet löytyy :)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Todella kaunis väriyhdistelmä kortissa!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Komea kortti!

pikkuhelistin kirjoitti...

xing ja emilia: Voisin jossain vaiheessa väsätä jonkinnäköisen ohjepostauksen :) Mutta tää on kyllä tosi helppo

Pia K kirjoitti...

Onpa hyvä ettei muutkaan heti tajunneet miten tuo on tehty, kun mä täällä mietin ja mietin mutta en keksi... Kokeilemalla varmaan onnistuis ainakin saman tapainen, mut kun pitäis heti ekalla kerralla saada kunnollinen, kuka sitä nyt harjoituskappaleita jaksaa vääntää ;D Mutta siis on tosi hieno, heti houkuttaa kokeilla itsekin!