sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Miten sattuu

Uusi askartelupöytä testattu! Kahta leiskaa ei tosin vielä voi kutsua skräppäysmaratoniksi mutta kivaa oli silti :) Toinen leiska eilen tehdyistä jää vielä ainakin toistaiseksi esittelemättä mutta jotain sentään näytillekin.


Perushelistintä. Viime aikoina palaset ovat vaan loksahdelleet kohdalleen ja skräppääminen on ollut tosi kivaa. Mutta hei, jokohan seuraavassa leiskassa malttaisin olla käyttämättä Sassafras Lassia? :D

Kuvia myös omasta askartelunurkkauksesta sitten kun kaikki kamat ovat löytäneet paikkansa ja pöytä on järjestyksessä ;) Papereille mietin vielä järkevintä säilytysvaihtoehtoa. Tällä hetkellä olisin kallistumassa Cropper Hopperin pystytelineeseen. Toisaalta se Making Memories laatikosto olisi kans aika kiva :) Käytännön kokemuksia jommasta kummasta/molemmista/jostain muusta systeemistä otetaan innolla vastaan :)

8 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Kivan kahvinen sivu ja käytä vaan Sassaa, mie tykkään!

Itelläni on kaksi Cropper Hopperia, pystyä. Olen ollut niihin kovin tyytyväinen ja tykkään. Yritän mös pitää paperivaraston niiden avulla siedettävän suuruisena eli jos ei mahu ni ei saa ostaa uutta.

elinarsku kirjoitti...

hmm... miten mun rupeskin tekeen mieli kahvia? tuosta sivusta oikein huokuu ihana kahvin tuoksu. tykkään! ja samaa mieltä sinin kanssa, käytä vaan sitä sassaa, mäkin tykkään. :)

mulla on 1 hopperi (johon siis ei tällä hetkellä mahdu kaikki paperit) ja toisaalta tykkään, mut se ei mahdu mun hyllyyn! eli itsekin yritän miettiä parempaa vaihtoehtoa. hopperi on siis just sen sentin-puoltoista liian korkea mahtuakseen ikean hyllyyn. muuten ihan toimiva, varsinkin jos hommais ne jakajat sinne väliin.

xing kirjoitti...

Herkullinen valokuva <3

Minulla myös on Cropper Hopper (yksi papereille, toinen pienempi aakkostarroille). Ylimääräiset välilehdet tekevät siitä toimivan eli jos siihen päädyt, suosittelen välilehtien hankkimista myös. Cropper kaipaa tuekseen hyllynseinän tms. tuen toiselle puolelle, yksin keskellä pöytää saattaisi kaatuilla käytössä

Pia K kirjoitti...

Iiihana kahvinruskea pitsinappikukka tuossa sivussa! Muutenkin nam! Vaikka mä kylläkin juon kahvini mieluiten kaakaolla maustettuna, ja ilman makeutusta ja valkaisua en pysty ollenkaan... hätätilanteissa oon joutunut käyttämään mm. hunajaa ja kakun päältä kaavittua kermaa :D

taru76 kirjoitti...

Ihana sivu : )

Minä noudin justiin Leimailutaivaasta kaksi cropper hopper pystytelinettä. Olin tilannut ne crafticasta ennakkotilauksena. Nuo cropper hopperit on mustaa kovaa muovia, ja molemmissa kolme lokeroa. Uskon, että ne ovat käteviä, mutta aion ottaa ne käyttöön vasta huhtikuussa kun ollaan ensin muutettu. Telineitä aion säilyttää vaatekaapissa (joka siis tarkoitettu askartelutavaroille).

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on hopper myöskin ja jos se on täynnä papereita (niin kuin mulla on), niin kaatuu herkästi pöydällä. Hyllyyn ei ihan mahtunu, mutta hyllyn alle mahtui ja sieltä on vielä ihan kätevä kaivaa. Suosittelen välilehtiä, itselläni ei ole, enkä saa mitään tolkkua mitä loota sisältää. Sellanen vaakatasossa oleva vie tilaa enemmän, mutta jos mahtuu, niin varmaan parempi vaihtoehto. Ainakin mun mielestä.
Kati

Lozu kirjoitti...

Mä tykkään täsät leiskasta :) Vaikka tausta on tuollainen tumma, sopii se todella hyvin.

Anski kirjoitti...

Oioi, tästä voi suorastaan haistaa tuon ihanan kahvin tuoksun! Vaikkakin oon enemmän tee-ihmisiä mutta jos pitää pysyä paremmin hereillä ja ottaa "järeämmät" aseet käyttöön niin juon kahvia :P
Nams, tää sivu on kyllä niin herkku ja ihan sun näköinen! Ja sassafrasia vaan lisää kehiin, mää ainakin tykkään! :)