keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Miu mau miau!

Eilen oli ihan pakko skräpätä lattialla, koska askartelukamat on vielä epämääräisessä kasassa olkkarin nurkassa. Kun aloitin skräppäysharrastuksen mulla oli lähes aina tapana skräpätä lattialla, kun siinä pääsi levittämään tavarat niin "kätevästi" pitkin poikin. Ei vaan tuo lattialla skräppäys enää ollut mun juttu :D Olin tämän leiskan jälkeen ihan jumissa vaikka tämän tekemiseen ei kauaa aikaa mennytkään.


Tämä 6x12 tuntuu nyt erityisen kivalta koolta ja oon vähän tuuminut, että jos näitä yhden kuvan leiskoja tekisi jatkossa enemmänkin tähän kokoon. Otsikon huiput tekstit Sannikalta :) Sopivat tähän aiheeseen niinkuin nenä päähän, kun tuo vanha herra 17 vee niin kovasti nykyään "huutelee". Siksi nuo huutomerkitkin :D

Huomenna tai perjantaina saan muuten ihan ikioman askartelunurkkauksen ja pääsen vihdoin ja viimein eroon siitä "ruokapöytäskräppäyksestä"! Oon ihan intona ja suunnitteilla olisi viikonlopulle kunnon skräppäysmaraton <3 Jes!

10 kommenttia:

Ciili kirjoitti...

Ihana sivu, ja kuva on tosi sulonen :)
Mäkin olen laittamassa itselleni omaa askartelunurkkausta, ehkä laitan viikonloppuna kuviakin siitä... Olisi kiva nähdä sitten kuvia siitä sunkin nurkasta!!
Etkö ole Leimailutaivaaseen sitten tulossa jos aiot maratonia pitää?

Lozu kirjoitti...

Mahtava leiska ja kissa on todella söpööö <33
Lattiaskräppäys taitaa olla se mun juttu, kun on niin vähän tilaa täs oman huoneen pöydällä :P "käteväähän" se!

xing kirjoitti...

Tämä on harvinaisen ihana leiska ja toimii hyvin tuossa koossa. -Olen hitusen kateellinen tuosta nurkkauksesta, laita siitä pian kuvia

Anski kirjoitti...

Niiin ihana ja toimiva koko&muoto! Tosi hauska otsikko mut erityisesti tuo huutomerkkirivi. Onko osa noista l-kirjaimia? :D hauska idea! Ja onpas kissalla kunnioitettavasti ikää! Ihana tuo mitta josta näkyy ikä.

Pia K kirjoitti...

Ihanan värinen sivu, sopivan rauhallinen tausta vähän villille aiheelle :) Ja kyllä munkin täytyy jo pian kokeilla tuota sivun muotoa/kokoa...

omuli kirjoitti...

Tosi ihana sivu. Mahtava kissakuva ja sivun koko just sopiva :) Tykkään kovasti myös otsikosta!

Peppi kirjoitti...

Heh, meille kävisi tuo sama aihe ihan piirulleen... Harmi-katti kun tarhtoo märistä, naukua, ulvoa ja kaikin mahdollisin ja mahdottomin tavoin äännellä aamusta iltaan ja illasta aamuun. Hihittämään sai siksi tuo sivu... :)

Veeruliiru kirjoitti...

Mahtavat värit, mahtava otsikko, mahtava idea käyttää moinen määrä huutomerkkejä ja kaiken kaikkiaan ihan mahtava sivu!!! =)

Anonyymi kirjoitti...

noi huutomerkit on mahtavat!!!!!!!!!! idea skräpistettäköön!

sannika kirjoitti...

Onpa kiva sivu - ja hauskaa että maukunat löysivät paikan!