lauantai 27. helmikuuta 2010

Kesä on kiva

Viime viikonloppuna tuli tehtailtua useampikin leiska ja tässä nyt osa. Kesäkuvia (samoin kuin syksykuvia) on vielä skräppäämättä vaikka kuinka paljon, joten niitä pinoja pienentelin. Kesäkuvia oli kiva skräpätä kaiken tämän talviahdistuksen keskellä. Vaikka talvestakin oon oppinut tykkäämään niin mulla vaan meinaa jo huumorintaju loppua näiden pakkasten ja lumisateiden kanssa!


Tästä tykkään hurjasti. Taustapaperi on nami ja nämä kuvat saa mut tosi hyvälle tuulelle. Oravat on kissojen jälkeen mun lemppareita :)


Tästä leiskasta tuli ihan ok ja ainakin ihanan värikäs. Tätä skräpätessä ei ollut tarkoitus päätyäkään mihinkään mestariteokseen vaan saada kuvat ja muisto talteen. Viime kesänä kissat viettivät paljon aikaa ulkona :)


Vimppana tähän satsiin sitten tämä vähiten onnistunut. Tämä oli itseasiassa se leiska, jota tein ensiksi Xingin heittämään haasteeseen. Alusta asti tämä jotenkin vastusti enkä olisi mitenkään saanut tästä mieleistäni leiskaa, joka olisi täyttänyt myös haasteen kriteerit. Oli siis parempi siirtää syrjään ja tehdä myöhemmin loppuun ilman rajoituksia. En siltikään tykkää tästä oikeastaan ollenkaan ja tekisi mieli vielä yrittää korjata leiskaa jotenkin. Tuskin kuitenkaan jaksan. No onpahan ainakin kesän kuvapino madaltunut muutamalla kuvalla tämän leiskan ansiosta :)

3 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

ihania leiskoja! mäkin tykkään kurreista! :) ja toi eka kurre-leiska onkin noista mun mielestä kivoin. piipunrassisydämet on pop!

Laura kirjoitti...

Ihan huippuja kaikki!!! Oravat on niin kertakaikkisen ihania! Niitä on ikävä! Mutta tuo juhannusleiska on minun suosikki.

Pia K kirjoitti...

Ihanaa pinkkiä oravien kanssa - yllättävä yhdistelmä ja yllättävän kiva :)