tiistai 9. helmikuuta 2010

Inspiroidu #93 I love...

Tällä kertaa Inspiroidu-haasteessa oli simppelisti aiheena omat rakkauden kohteet. Tähän toteutukseen mulla olisi ollut useampiakin vaihtoehtoja :) Kissat on ehdottomasti suurta rakkautta, joten kaikki mun karvaiset murmelit pääsivät nyt samaan leiskaan. Sain samalla taas muutaman kissakuvan albumin suojiin ;) Keskellä omat murut ja reunoilla vanhempien luona majailevat kisulit.Supernopea leiska, kuten arvata saattaa :) Vastaavan tyylisiä on tullut tehdyksi ennenkin mutta tykkään edelleen tästä asettelusta. Ja tällä kertaa kuvien päällä on tekstiä vähän enemmän kuin niissä aikaisemmissa. Mieleeni tuli pieni visio kun leiska oli jo valmis ja olisin halunnut vähän maaliroiskeita kuvien päälle. En kuitenkaan jaksanut enää irrotella kirjaintarroja alta pois. Jälkeen päin ajateltuna miettisin ehkä myös jonkinnäköistä kehystä tuomaan ryhtiä leiskaan. No jos siihen seuraavaan sitten niitä roiskeita ja kehyksiä :D

9 kommenttia:

xing kirjoitti...

Eri aakkostyypit tuovat tähän eloa. Ihania valokuvia <3

elinarsku kirjoitti...

tähän mä voin yhtyä ihan kympillä! :) kissat on ihania! <3 ja ihana toteutus. simppeliä, mutta hauskaa!

Pia K kirjoitti...

Voi miten mä tykkään tosta teipin kanssa tehdystä otsikosta: "I lovelovelovelove... cats" :D

sannika kirjoitti...

Ai tuo lovelovelove on teippiä - ajattelin pikaisen vilkaisun perusteella että kuviopaperia. Tosi hauska yksityiskohta! Ja otsikon kirjaimet on tosi hienoja myös.

lehtipollo kirjoitti...

Ihana kisuleiska! Kiva kun kaikkien nimet on eri kirjaintarroilla :)

sirppis kirjoitti...

Eikös Viki-kissa ollut juuri vähän aikaa sitte sun sivuilla? Ainakin minä morjestin Vikiä kuin vanhaa tuttua, mieleeni jäi tämä kissa sen vuoksi kun itellä on kohta 17-vuotias Elli-neiti!Ihana, lämmin sivu rakkaudesta kissoihin.

Lozu kirjoitti...

Uu, aivan ihana!! <33

Lozu kirjoitti...

Uu, aivan ihana!! <33

Anski kirjoitti...

Melkoinen läjä kissoja! Tekis mieli halia noita kaikkia! Ihana sivu!!