keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Inspiroidu #95 Entten tentten teelikamentten

Tällä kertaa Inspiroidu-haasteessa kehotettiin skräppäämään valinnan vaikeudesta. Valinnan vaikeutta oli kyllä havaittavissa jo aiheen valinnan kanssa mutta lopulta sitten keksin ja sain samalla skräpättyä yhden lempparikuvistani. Leiska on kuvattu ihan vinoon mutta älkää antako sen häiritä.


Tässä pelissä sitä valinnan vaikeutta yleensä riittää :) Muuten olen leiskaan tyytyväinen mutta tarinointi jäi vähän tönköksi. Eniten tykkään rusetilla varustetusta tähdestä ja siitä kuinka kivalta dymokirjaimet näyttävät noiden October Afternoonin kirjaintarrojen kanssa :) Maalailutkin meni aika nappiin.

Tää oli muuten yksi viime viikonlopun monista leiskoista. En oo pitkään aikaan skräpänny näin paljon yhden viikonlopun aikana :) Lisää siis odotettavissa pian!

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tosi ihana sivu!

Pidän noista kaikista tähditä! Ootko itte teheny noi ruskeat huopatähdet?

Ja totta, tuota peliä pelatessa täytyy miettiä tarkkaan jos haluaa voitta :P

sannika kirjoitti...

Aika hauska yhdistelmä, kun kirkasvärinen kuva on murretulla pohjalla. Otsikon kirjainyhdistelmä on tosi hieno!

Pia K kirjoitti...

Tosiaan onnistuneet maalailut, en edes erottanut niitä paperista ennen kuin mainitsit niistä tekstissä :) Ja dymo-kirjaimet todellakin sopii hyvin tuohon!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva sivu tähtineen ja maalailuineen. en olekaan ennen ajatellut dymokirjaimien yhdistämistä noihin toisiin, mutta hyvältä näyttää!

Veeruliiru kirjoitti...

Maalailut on kyllä niin kivat ja tähti kans... Ehkä mäkin osaan sun workshopin jälkeen maalin käytön salat skräppäyksessa!! =)

ommu kirjoitti...

Minuakin viehätti tavattomasti tuo dymokirjainten käyttö tällä tavalla, ja tykkäsin kovasti myös noista tähdistä.

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Tämä on taas aivan huikea! Samat asiat viehättää kuin muitakin... noiden kirjainten "sekakäyttö" (hehe) yllättää positiivisesti ja taustapaperin kuviot hämmentää jännällä tavalla.