maanantai 15. helmikuuta 2010

Inspiroidu # 94 Vain palanen valokuvasta

Tän viikon Inspiroidu-haaste oli hauska. Leiskan aihetta ei tarvinnut kovin kauaa miettiä. Nyt mennään vähän henkilökohtaisuuksiin :D


Pohjana violettia vaikka se edelleen onkin mulle vaikea väri. Tosin näin tumma on edes piirun verran parempi eikä auta marista kun se kerran sopii noihin tarroihin :) Käytin aikaisemmin tämän kuvan yläosan Heinikan DT-leiskassa ja tarkoituksena oli käyttää myöhemmin myös alaosa ja nuo tarrat nähtyäni mulla oli heti visio skräpätä ne. En vain ollut aikaisemmin ajatellut yhdistää näitä kahta. Leiskassa oli alunperin myös maalia mutta en ollut lopputulokseen tyytyväinen, joten siirsin kuvan ja tarrat uudelle pohjalle. Eyeletejäkin (mä en vaan osaa sanoa niitä sirkkarenkaiksi!) tuli käytettyä pitkästä aikaa.

11 kommenttia:

baula kirjoitti...

Hauska! Tarrat tuli kaiketi kupin mukana? Ihan huippuja. Eyeletit näyttää tosi kivoilta noin, minäkään en muuten osaa niitä muiksi kutsua.

Veeruliiru kirjoitti...

Hehee! Tää on veikee... =) Värimaailma toimii ja asettelu kanssa! Eyelettejä niiden olla pitää!!!

Niistä puheen ollen, onko sulla big bite tai crop-a-dile? Mua kauheesti kiinnostais käyttää eyelettejä, mutta hiljaisella ja sormiystävällisellä tavalla...?

sannika kirjoitti...

Haha, huippuja tarroja! Muistan että sinulla oli joskus Libresse-koristeitakin leiskassa, joten hyvä että aihepiiri pysyy ajan tasalla :-) Kiva leiska, hauskat simppelit koristeet tasapainoisesti.

Anonyymi kirjoitti...

hauska :D. hyvä aihe ku täälläkin on samaa testailtu muutama kk (mut mä en saanut mitään tarroja - mooncup ei semmosii vissiin harrasta).

Marika kirjoitti...

Hupaisa leiska :)

Kaikki sopii hyvin toisiinsa!

xing kirjoitti...

Hauskaa ja yllättävää! Tulin hyvälle mielelle (myös Sannikan kommentista ;)

Pia K kirjoitti...

Mäkin kadehdin noita tarroja, pitäis selvästi olla tuotemerkkitietoisempi :D

Anski kirjoitti...

Aihihi tää on huippuhauska! :D Noi tarratekstit on kyllä loistavia. Sivu näyttää muuten tosi tyylikkäältä, tumma väri sopii tähän!

meinaaja kirjoitti...

Höh, miäkii kupittelen lunetella, mutten mitään tarroja saanu. Tylsän sinisen pussukan vain.

Anonyymi kirjoitti...

:D
loistava!
(mulla on taas joku aivan järkyttävä lila-buumi)

Ranu kirjoitti...

Aika hauska! Hetki vaan meni ennenkun syttyi lamppu tuohon Lunetteen.. Nauratti toi ohjeistus oikeasta väristä, siitä muistan lukeneeni joskus ihan jostain lehdestäkin..