tiistai 1. syyskuuta 2009

Haaste #70 Ympyrän, kolmion ja suorakaiteen liitto

Inspiroidu-haasteessa oli tällä kertaa vuorossa Guest Designer-haaste, joka oli Hempan käsialaa. Haasteessa kehotettiin käyttämään rohkeasti graafisia muotoja; ympyrää, kolmiota ja suorakaidetta. Päätin jatkaa vielä samalla teemalla kuin edellisessäkin postauksessa eli aina vaan kesäaamuja :)


Aluksi mua hirvitti tämä haaste. Koin varsinkin kolmion käyttämisen leiskassa jotenkin hankalana, koska se on jotenkin vieras muoto mulle. Eivätkä ne kolmiot tässäkään mitenkään silmiin pistävän selkeästi tule esille, mutta siellä ne kuitenkin ovat. Ympyröitä sen sijaan tulee käytettyä useinkin, samoin suorakaiteita. Tässä ympyrämuoto toistuu tarroissa ja napeissa, kun taas suorakaidetta edustavat valokuvan lisäksi myös kuviopaperin palat. Aika jännä haaste kun tuollainen graafinen ja selkeä tyyli on niin kaukana mun omasta tyylistä :) Voisin jopa haasteen innoittamana kokeilla vielä tehdä sellaista tosi graafista leiskaa, jossa nuo vaaditut muodot toistuisivat vielä selkeämmin.

Tästä leiskasta tuli ehkä vähän erilainen mitä normaalisti teen, mutta tykästyin tähän kovasti. Yläreunan koristerykelmä on niin kiva, että tulee varmaan tehtyä toistekin samalla tyylillä. Kuvattuani leiskan huomasin muuten, että kuvan vasemmalta puolelta oli epähuomiossa jäänyt kukkanauha puuttumaan. Lisäsin sen mutta en jaksanut kuvata enää uudestaan :D

11 kommenttia:

baula kirjoitti...

Tässä on kyllä kaikki taas niin kohallaan. Tuo yläreunan koristus on niin hieno. Samoin kun kukkarykelmä kuvan reunassa. Ja tuo piparinauha yhdistettynä muihin nauhoihin. Vautsi!

xing kirjoitti...

Hauska: ajattelin ensin, että haastesivu on varmasti tosi selkeä ja graafinen, koska Hempan tyyli on sellainen, mutta tämähän on yllättävän romanttinen. Lainaan Baulaa: vautsi, pääsit yllättämään! :)

elinarsku kirjoitti...

kenties uutta pikkuhelistintä? tykkään kovasti! :)

Pia K kirjoitti...

Kyllä tästä sinut tunnistaa! Aika lailla pikkuhelistintä tämä on, haasteen luonteesta huolimatta, ja niin ihanan koristeellinen koko sivu :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva kiva, paljon herkkuyksityiskohtia! kolmiohan sulla on tossa valokuvasaa jo, jalkojen asento! mainio kuva muuten. kokonaisuus tosi kiva, sitä pitää katsella moneen kertaan, että huomaa kaikki pienet makeet jutut!

Hemppa kirjoitti...

Hieno! Mä pohdin jo haastetta miettissäni, että tosi kiva nähdä, miten tästä selviää vähän runsaammalla tyylillä varustettu skräppääjä ja hyvähän siitä tuli. Koko sivu on kuin kesäaamu, pirteä, iloinen, kaunis ja harmooninen.

Veeruliiru kirjoitti...

Hieno toteutus! Vaaditut geometriset muodot tuolta löytyy, mutta sulle ominaiseen tyyliin!! Ja tuo oikea yläkulma.... NIIIIIN HIENO!!!! =)

ciili kirjoitti...

Kokeilin sitä kuutio skräppiä ja se oli kyllä tosi ihana idea! Kiitos!! Laitoin niistä kuvia blogiin...

ommu kirjoitti...

Voi, miten kaunis! Tuo kulma on aivan ihastuttava ja koko sivukin juuri raikkaan kesäaamun oloinen. Tykkään myös kovasti kuvasta. Minäkin olen sitä mieltä, että tyylisi tunnistaa tästä. Oivaltavasti toteutettu haaste!

Elina kirjoitti...

Onpa jälleen kerrassaan hieno kuva ja sen ympärille tehty sivu! Yläkulman kello täydentää tarinaa hienolla tavalla, ja koristeet ovat kadehtittavan kauniita. Näitä lisää!

Anski kirjoitti...

Ihana! Paljon kaikkia ihania yksityiskohtia. Suosikiksi kyllä nousee reunan kellotaulu, jossa on näkyvissä vain aamun tunnit, vähän hauskasti keksitty! Valokuva on kans ihan huippu!