lauantai 5. syyskuuta 2009

Mitä teillä kuuluu?

Laura laittoi pystyyn oman hauskan skräppäyshaasteblogin Haastan sinut. Valitettavasti en ehtinyt osallistumaan ensimmäiseen haasteeseen mutta toisessa ollaan jo mukana :) Tällä kertaa Laura haastoi skräppääjät kertomaan mitä teillä kuuluu. No meillä kuuluu ainakin Klik klik bang bang (tai ainakin jotain sinnepäin) ja muita kummia ääniä.


Tykkään tuosta robottipaperista tosi paljon ja sitä oli kiva käyttää pitkästä aikaa. Muuten leiskasta tuli mieleinen vaikka jälkeenpäin ajateltuna olisin laittanut kuvan hieman alemmas. Tarinoinnin kanssa tuskailin aikani kun en löytänyt sopivaa tarinointilappusta, sitten keksin kirjoittaa sen maalarinteippiin. Käytin pitkästä aikaa myös ruttunauhaa, oli kivaa :)

6 kommenttia:

xing kirjoitti...

Pikkuhelistinnauhan paluu! :) Kivaa! Tosi onnistunut leiska, tykkään sen värimaailmasta ja otsikosta

Laura kirjoitti...

hihii!!! Loistava aihe!! Hirmuisen kiva nähdä tuota robottipaperia leiskassa. Minullakin on sitä mutta en ole vielä saanut käytettyä ja sitä harvemmin näkee leiskoissa!! Sopii kyllä tähän aiheeseen loistavasti!

sannika kirjoitti...

Hauskat värikeskittymät nuo siniset ja oranssinpunaiset. Muutenkin toimii hyvin. Ja onneksi otit kuvan ylhäältä niin et häirinnyt pelaamista ;-) No ei vais, onneksi otit ylhäältä niin siitä tuli noin osuva kuva tähän leiskaan!

Pia K kirjoitti...

Vau, hienosti käytetty robopaprua! Mullakin sitä toki on, mut en ole vielä saanut käytettyä... Sininen maalarinteippi toimii hyvin tarinointipohjana, ja muutenkin tykkään näistä raikkaista väreistä mustalla taustalla. Mullekin alkaa tässä tulla mieleen samaa aihetta, esim. kun lapset pelaa Kellogg's-futispeliä, siitä kuuluu turhan usein "Hyvää työtä, tiikeri!" tai "Ei onnea!" ja vielä aika ärsyttävällä äänellä...

elinarsku kirjoitti...

ou nou! aivan ihana! robottipaperiakin vielä. :)
ja nyt mullakin iski toinen inspis... sama aihe siis. meillä kuuluu välillä joko "allalla allalla gimme three wishes..." tai "bam bam! i like what i see, i like what i see!" autopeli tai nyrkkeilyä... pitää kohta siirtyä tuonne askarteluhuoneeseen. :D

Anski kirjoitti...

Uuu, täähän näyttää kivalta! Toi robopaperi sopii tähän tosi hyvin. Ja noi napit sen kanssa. Ylhäältä otettu kuva on hirmu kiva idea. Tykkään tästä ihan kympillä!