tiistai 15. syyskuuta 2009

Fiilistelyleiska

Tässäpä olisi nyt sitten se vähän suuritöisempi leiska, jonka tein nopean ja simppelin leiskan jälkeen. Ihan vaan fiilistelyä, sekä skräppäyksen että olotilan kannalta :)


Joskus on ihan kiva vaan tehdä tämmöisiä fiilistelyleiskoja ja tallettaa juuri sen hetkisiä tuntemuksia. Viimeisimmässä kuvatilauksessani oli mukana näitä Be Funky-sivustolla käsiteltyjä kuvia. Ne sopivat mielestäni kivasti just tämäntyylisiin leiskoihin ja näitä varten niitä tilasinkin. Tuossa kuvassa on käytetty mun suosikkiefektiä Be Funkyn valikoimasta.

Arvaattekos tai tiedättekös muuten leiskan innoittajaa? Jos nimittäin näyttää tutulta syy on se, että leiskan "esikuvana" on toiminut Billy Talentin uusi levyn kansi. Tykkään!

12 kommenttia:

Bridget kirjoitti...

Ihana leiska, tykkään väreistä ja koristeista kovasti! Ja kuva on todella kiva, pitänee vierailla itsekin tuolla sivustolla...

baula kirjoitti...

I-H-A-N-A!! Ja kiitokset linkkivinkistä.

Elisse kirjoitti...

Ensinnäkin on kiva kun aiheesi on näin postiivinen! Toiseksekseen toteutus on mielikuvituksellinen! Laitoin sinut blogilistalleni, tänne pitää muistaa tulla uudelleenkin ihastumaan!

Anonyymi kirjoitti...

tykkään tykkään! kivat nuo kolme paperipalkkia taustalla, kuva on hieno ja ihanat sudenkorennot! ja aihe saa hyvälle mielelle.

xing kirjoitti...

Ihanan linjakas sivu! Tykkään siitä, miten nuo sudenkorennot suuntaavat ylöspäin. Ja kuvan käsittely on jännä!

Veeruliiru kirjoitti...

Oikeessa oot, käsitelty kuva sopii tähän hienosti! Tykkään toteutuksesta... siitä miten sudenkorennot lentävät palkkien yli!

Anniska kirjoitti...

Hieno on! Kuvan käsittely sopii mielestäni todella hyvin tuohon pilkottuun taustapaperiin.

Heti kun näin tämän leiskan, niin ajattelin "Billy Talent!" Ja mulla alkoi soimaan päässä Rusted from the rain :D

Riikka Kovasin kirjoitti...

Kaunis sivu ja ihana aihe!

elinarsku kirjoitti...

hmm... luulin että jätin jo kommentin tähän..
no, aivan ihana tämä kuitenkin on! mäkin tykkään palkeista ja sudenkorennoista ja aiheesta ja kaikesta! värit on niin ihanat myös. ja pitäis osata tajuta se onnellisuus juuri NYT. hyvä että joku on tajunnut! :D

Oonaa kirjoitti...

Kiva sivu, sudenkorennot on ihania!

Anonyymi kirjoitti...

tosiaan toimii! täytynee skräpistellä.
tykkään.
(pitäsköhän mun tehdä joku "niin sairaan väsynyt"-leiska) :)

Anski kirjoitti...

Ihana tämäkin!