keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Craftica Scrapbooking Challenge #11

Hetken tauolla ollut Craftican skräppäyshaaste pyörii taas :) Tauon jälkeen aiheena oli musiikki. Musiikki-aiheisia leiskoja on tullut tehtyä aika paljonkin niin lempiartistista kuin eri biiseistäkin. Tällä kertaa siis vähän eri näkökulmasta :)


Mä käytän tosi harvoin itsetulostettuja kuvia mutta tällä kertaa oli pakko tehdä poikkeus, että saisin leiskaan sopivan kuvan. Etsin siis netistä Spotifyn logon, jonka tulostin valokuvapaperille. Kuvan koon takia en halunnut tehdä 12x12 leiskaa, sen sijaan 6x12 leiska oli tälle kuvalle juuri sopivan kokoinen ja sen tekeminen mukavaa vaihtelua taas 12x12 kokoisille.

Spotify on kiva, Jonathan ei :D

7 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Haha, hauska kuva. Raikkaat vihreät ja kiva muisto Spotify-elämänvaiheesta... miten sitten musiikinkuuntelu tulevaisuudessa muuttuukin.

Minua ei niinkään häiritse Jonathan mutta ne väärää musiikkia sisältävät mainokset, joita on tullut viime aikoina mielestäni paljon useammin kuin ennen. Loistava palvelu silti!

Veeruliiru kirjoitti...

Tää on raikas! Kiva tuo pyöreä kuva ja sitä reunustavat kukat nappeineen!

elinarsku kirjoitti...

vitsit ku näyttää kivalle! vaikkei vihreä oo yleensä se mun mielestä kivoin väri, niin tähän se kyllä sopii todella hyvin. jotenkin iloisen ja raikkaan näköinen. mihin laitat noi 6*12 sivut? tekis mieli itekin meinaa kokeilla, mut en oo viä keksiny mihin ne tunkis, ku ei oo albumia niille...

Pia K kirjoitti...

Ihanaa vihreyttä. Mä en oo vielä onnistunut pääsemään Spotify-maailmaan, joten Jonathan ei mulle aukene, mut muuten tykkään :)

Anski kirjoitti...

Kivannäköinen ja -muotoinen sivu! Ympyräkuva on hauska!
Spotifyta tulee itsekin käytettyä ja yhdyn kyllä sun tarinointiin tässä :)

ommu kirjoitti...

Hauska kokonaisuus kaikenkaikkiaan. Tykkään erityisesti tuosta kuvasta ja siitä, miten oot kehystänyt sen. Meillä esikoinen tutustutti Spotfyyn ja sai muut (nuorison) innostumaan. Hyvä palvelu!

Hemppa kirjoitti...

Onpas onnistunut kokonaisuus! Sulle kyllä sopii tämä 6x12 koko, tulee tosi hienoja.