maanantai 31. elokuuta 2009

Oranssia ja keltaista

Ehdinpäs vielä mukaan Paperikierteen elokuun askarteluhaasteeseen! Tällä kertaa haasteessa sai valita käyttääkö sekä annettua luonnosta ja värejä tai vain jompaa kumpaa. Luonnos oli tällä kertaa sen verran haasteellinen, että valitsin työhöni vain annetut värit eli oranssin ja keltaisen.


Jatkoin samalla aiheella, jolla olen ennenkin osallistunut Paperikierteen haasteeseen :) Muuten tykkään tästä leiskasta ihan hurjasti mutta tuo aaltopahvi ei mielestäni sovi tähän niin kovin hyvin. Tää fonttien kanssa pelaaminenkin on näköjään jäänyt taas päälle mutta tykkään kovasti sekoittaa erilaisia kirjaimia. Sitä paitsi kummassakaan kirjaintarra-arkissa ei ollut tarpeeksi kirjaimia otsikkoa varten niin oli vähän pakkokin miksata.

6 kommenttia:

baula kirjoitti...

Ihana ku on pirteä, tuo enemmän sanan alla oleva juttu on aivan mahtava samoin kun kuplamuovileimailut. Niin ja niiteistä tykkään tietty aina.

Laurana kirjoitti...

Just aurinkoisen kesäaamun värit, ihanan pirteät ja pehmeät :) Tosi kiva idea tuo otsikon alla oleva "nauha".

Veeruliiru kirjoitti...

Tykkään mielettömästi miten olet rakentanut otsikon! Ja keltainen kuplamuovileimailu keltaisen kartongin päälle on kanssa just jees...

xing kirjoitti...

Tämä on yhtä piristävä kuin kirkasvalolamppu talviaamuna! Tämän leiskan voisi hyvin kehystää esim. keittiön seinää piristämään

Pia K kirjoitti...

Hups, multa meni tämä kuukausi jotenkin huomaamatta ohi... Sun sivu on ihana, pirteä ja kesäinen. Otsikko on upea just tuolla tavalla yhdisteltynä!

elinarsku kirjoitti...

miten ihmeessä multakin on menny tää ihan ohi???
aivan ihanan pirteä koko leiska ja suloinen aihe. :)
ja toi otsikon kohotettu nauha on TOSI JEES!