sunnuntai 2. elokuuta 2009

Haaste #66 Kaikki sateenkaaren seitsemän väriä

Ensimmäinen reaktioni tämän viikon Inspiroidu-haasteesta oli "Apua". Kuvapinon selaamisen jälkeen ajatukset alkoivat kuitenkin kirkastua. Lähdin toteuttamaan haastetta värikkäiden kuvien kautta.


Tuo Sassafras Lassin "säde-paperi" on aivan ihana ja tässä käytin sitä mielestäni huomattavasti kivemmin kuin siinä aikaisemmassa leiskassa. Sateenkaaren värit löytyvät kuvien ja paperin lisäksi myös koristeista. Yhtäkään violettia kirjaintarraa ei mun varastoista ollut mutta sainpahan tässä käytettyä nuo violetit kangaskoristeet, jotka ovat odottaneet leiskaan pääsyä varmaan vuoden verran :D Leiskasta tuli itselle erittäin mieluisa vaikka aluksi epäilin koko haasteen jäävän väliin. Sateenkaaren värejä voisi käyttää leiskassa joskus toistekin :) Ihanan värikästä!

6 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihana leiska <3 Se on erillainen, kun aiemmat työsi , mutta silti todella hieno :)

xing kirjoitti...

Aakkoslakkoni on saanut minut ihailemaan aakkosia kuten tässäkin sivussa! Tuo Sassafrasin paperi on kuin luotu tätä haastetta varten. Ja kiva nähdä nappikukkia pitkästä aikaa.

Laura kirjoitti...

Upeita kuvia!!! ja tuo sass lass paperi on kyllä tosiaan just hyvä tähän :). erittäin hieno leiska!

ninarsku kirjoitti...

Ihana leiska. Toi otsikko on niin hieno! Mäkin tahtoisin osata käyttää erilaisia aakkosia samassa sanassa, näyttää upealta.

Anski kirjoitti...

Ihana on!
Toi otsikko sopii tähän hirmu kivasti, näyttää joltakin peliltä sekin, kun on erilaisia kirjaimia. Taustapapru on kyllä kuin tehty tätä työtä varten :)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Aivan mahtava kaikilta osin.