torstai 12. helmikuuta 2009

Haaste #41 Saman kuvan toistaminen

Tällä kertaa Inspirodu-haasteessa oli ideana käyttää leiskassa samaa kuvaa useaan kertaan ja vahvistaa siten kuvan tunnelmaa. Tässä haasteleiskani, joka on eilisen tuotoksia.Käytin tässä samoja pikkukuvia kuin Vuoden skräppääjä-kisan esikarsintatyössä ja vieläpä samanlaisen rivin. Siihen ne yhtäläisyydet sitten loppuvatkin. Maaliroiskeet yläreunassa eivät miellytä silmää ollenkaan mutta riski kuuluu maalin kanssa roiskimiseen. Aina ei voi onnistua. Otsikon kanssa tuskailin hetken jos toisenkin ja se on nyt vähän typerä ja tönkkö. Mikään vaan ei oikein iskenyt kunnolla. Jos maaliroiskeita ja tyhmää otsikkoa ei lasketa, tykkään kyllä muuten lopputuloksesta. Tästä tuli aika söpö niinkuin oli tarkoituskin :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nukkukisu + pinkkiä = takuusöpöä <3

Pia K kirjoitti...

Mahtavat nauhat taas - miten oot saanutkin ne näyttämään noin ryhdikkäiltä tällä kertaa? Upeita nuo isot kukat myös, tykkään sun tavasta käyttää niitä!

Laura kirjoitti...

Ihan mieletön!!! Vau, sinä teet kyllä ihan mahtavia leiskoja. Toinen toistaan upeampia!

Veeruliiru kirjoitti...

Voi kissankäpälä kuinka söpö sivu ja itse leiskan päähenkilö!! =)Ihanat kuvat, kerta kaikkiaan, ja tykkään isosti myös tuosta sun nauhan käytöstä sekä pikkukuvista! Eikä mun mielestä otsikossa ole mitään vikaa, saapahan käytettyä joskus niitä hankaliakin kirjaimia!

Anonyymi kirjoitti...

mä tykkään tosi paljon tosta isosta kukasta sekä takana olevasta 'verkosta'. myös pötkö peppi kuviin kirjotettuna oli hyvä idea.
tuli söpö niin kun sanoit.

Anski kirjoitti...

Ihan mitä vaan tässä myytäisiin, niin oisin valmis ostamaan :)
Pinkki ja kisut uppoaa muhun niin täysin :D

Anonyymi kirjoitti...

oooooiii... suloinen! sekä malli että koko sivu. ei tuo otsikko ole tönkkö mun mielestä. ja pepillä näyttäis olevan kans puputassu. kaikenkaikkiaan aivan mahtavan ihana ja onnistunut leiska! halit!

xing kirjoitti...

Tykkään tosi paljon siitä, miten tuo iso kukka pilkistää valokuvan takaa. Siinäkin on jotenkin kissamainen tunnelma :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitti kommenteista, tytötkin kiittää ;)

Pia K: Salaisuus ryhdikkyydelle on tarpeeksi jämäkät nauhat sekä glue dotsit ;)