keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Kova homma

Tein sunnuntaina kovatöisimmän leiskani ikinä! En koskaan ole käyttänyt niin paljon aikaa enkä nähnyt niin suurta vaivaa leiskan eteen.


Ei tässä muuten kova työ olisi ollut mutta tuon puukuvion piirtäminen ei ollut kovin nopeaa puuhaa. Välillä oli pakko pitää taukoa kun alkoi silmissä vilistä niin kovasti :D Lopputulos oli kyllä vaivan arvoinen. Ja vihdoin leiska, johon nämä ihanat chit chat-kirjaintarrat sopivat :) Tykkään aivan valtavasti noista kuvista, Viki on vaan niin upea kissa<3

14 kommenttia:

baula kirjoitti...

Voi miten viitseliästä ja mikä mahtava tulos.. :) Puukuvio on mahtava! Ja tuo valokuvamatto, ihana sekin. Mie en ole nuista kirjaimista vielä syttynyt, mutta tähän ne kieltämättä sopivat kuin nenä päähän.

sannika kirjoitti...

Hieno on! Huh huh, kuinka tuli mieleen tehdä puukuvio itse? Millaisella kynällä teit?

Muutenkin kaikki on just passelisti, loistavaa työtä!

Laura kirjoitti...

kääääääääääk!!!! Tuossa on kyllä tosiaan ollut hommaa! Minä vain ajattelin kun ensin sen näin että olet käyttänyt Love Elsien forrest paperia pohjana. :) Huiiiih! Lopputulos on kyllä upea!

Anonyymi kirjoitti...

Sain lehdestä vinkin tänne sivuille, itsekin pidän askartelusta mutta skräppäystä en ole kokeillut :) Upeaa jälkeä!

Anonyymi kirjoitti...

Wauuu luulin ensin että tu puukuvio on ihan valmista paperia! Tosi hieno! :o

xing kirjoitti...

Minäkin olisin luullut valmiiksi paperiksi, jos et olisi vinkannut. Hieno! Ja odottelen kuvia siitä leiskasta, josta näkyi västä pieni väläys.. :)

Pia K kirjoitti...

No okei, ei ihme että kesti! :D Mut hyvä että jaksoit, upea on!

Veeruliiru kirjoitti...

SIIS ET OO TOSISSAS!!!! Aivan mieletön duuni! Mutta upea on kyllä lopputulos ei voi muuta kuin ihmetellä epäuskoisena... Et sä enää mitään kuviopapereita tarvii! =) Mä meen nyt hakemaan miehen telkkarin äärestä, että sekin tulee kattomaan tätä... Tää on kyllä hienoin ever!

Anonyymi kirjoitti...

No huhhuh, vähänkö oot jaksanut väkrätä! Mulle nuo chit chat -kirjaimet ei oikein ole kolahtaneet, mutta tähän tosiaan sopivat mainiosti :)

Anonyymi kirjoitti...

Hui, minäkin luulin ensin, että taustana on valmis paperi. Ja ajattelin, että onpa hieno paperi... :) Todella kaunis leiska!

Anski kirjoitti...

No oh-hoh. Oisi kyllä tosiaan valmiiksi paperiksi luullut. Tosi upean näköinen ja hirmusti oot vaivaa nähnyt! On kyllä mielettömän upeakin tää sivu kokonaisuutena!

Anonyymi kirjoitti...

senkin hullu! tais olla käsi melkoisen krampissa ton jälkeen! Mutta ihana lopputulos! Ehdottomasti sen arvoinen, mulle heti kans tuollainen.

Anonyymi kirjoitti...

no on varmasti ollut hommaa! mutta vaivan arvoista - lopputulos on upea! ja varmasti myös uniikki.

pikkuhelistin kirjoitti...

Kiitos huippukivoista kommenteista kaikille :)

Sannika: Mä vaan halusin puukuviota ja kun noita on tullut aikaisemminkin joskus piirreltyä vaikka ei ihan näin suurelle alueelle :) Ihan perus 08-kokoisella Zig Milleniumilla tuon värkkäsin.

Ja hei odottakaahan sitä pallokuviota, joka tuli opiskeluaikana luokkakavereillekin tutuiksi :D