maanantai 9. helmikuuta 2009

Craftican toinen haaste

Toisessa Craftica Scrapbook Challengessa oli ohjeena tehdä "sininen talvisivu". Tähän haasteeseen sopivia kuvia olisi löytynyt vino pino mutta tällä mentiin tällä kertaa.


Kuva on jo ennestään blogista tuttu eli tuo marraskuinen aamutervehdys :) Nuo kiemurakuvioidut grungeboardit sopivat tähän kivasti kun taustapaperikin on vähän kiemurainen. Alunperin ajattelin sipaista kirjainten pintaan vähän vaaleansinistä akryylimaalia mutta tuo harmaa sopi mielestäni taustaan niin jätin sitten maalaamatta. Tuo paperi on ollut mulla varastossa varmaan vuoden verran ja nyt se löysi kaverikseen sopivan kuvan :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kokonaisuus -nuo kirjaimet sopii todella hyvin talviseen leiskaan, juuri noin harmaana. Ja kiva pieni yksityiskohta tuolla oikeassa yläkulmassa... :)

xing kirjoitti...

Tämä on tosi söpö! Tuo valokuva on ihan nappi, ja harmaa on talven väri siinä missä sininenkin eli aakkoset ovat hyvät juuri näin

baula kirjoitti...

Minäkin ihastelin aakkosia ja tuota sydänjuttua yläreunassa.. Ihana on kyllä kuvakin.. :)

Anski kirjoitti...

Nättimys ^^ Oikea ylänurkka on ihana :P

Anonyymi kirjoitti...

Kirjaimet näyttää tosi hyviltä! Ja olin tunnistavinani Intohimona skräppäys -tapahtuman Minä-kirjaprojektista tuttua nauhaa...

Pia K kirjoitti...

Viesti on edelleen ihan ylisöpö :) ja tykkään tosi paljon juuri kirjaimien ja taustapaperin yhdistelmästä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva yksityiskohta tuo sydän nurkassa. :) Upea kokonaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

(Dementia iskee voimalla... olin ihan varma, että olen kommentoinut tätä jo!) Ihana, kuva on ihan mainio ja tuo nurkassa oleva sydän aivan mielettömän kiva yksityiskohta!