tiistai 10. helmikuuta 2009

Nappuloita ja pieni kurkistus tulevaan

Ihanat kanssabloggaajat ovat muistaneet meikää parillakin eri nappulalla :) Kiitoksia näistä ja kiva kun tykkäätte blogistani! Ensiksi tämä nappula uudelta blogituttavuudelta Callalilyltä Kiitos :)


Callalilyn blogissa näkyy postausten yläpuolella Lahja elämälle-haaste, lukaiskaa ihmeessä läpi!Lisää tietoa elinluovutustestamentista myös omassa postauksessaan. Toivottavasti moni ottaa haasteen vastaan. Oman elinluovutustestamenttini allekirjoitin vuonna 2000.

Sitten tämä herkun värinen namiska, jonka minulle antoivat Ninarsku ja Laura. Kaunis kiitos myös tästä.


Kaikki, joille olisin halunnut antaa tunnustukset eteenpäin ovat omansa jo saaneet, joten en tällä kertaa näitä kierrätä.

Sitten tuo pieni kurkistus tulevaan. Tein leiskan uusimpaan Dreamgirls-haasteeseen mutta sitä on äärettömän vaikea kuvata! Saan onnistumaan ainoastaan yksityiskohtakuvat, muuten meikän pärstä tai jotain muuta epämääräistä heijastuu leiskaan. Kalvoa on niin ärsyttävä kuvata! Että tässä nyt sitten pieni kurkistus näin yksityiskohtakuvien muodossa.


Haaste menee umpeen muutaman päivän päästä eli siihen mennessä täytyisi saada edustava kuva koko leiskasta. Joten palaan asiaan tämän leiskan kanssa ;)

3 kommenttia:

baula kirjoitti...

Herkkuja yksityiskohtia, kovasti odotan jo kuvaa koko sivusta.. :)

Pia K kirjoitti...

Kylläpä näyttää namilta, lisääkin tahtoo nähdä!

Anski kirjoitti...

Oi kun näyttää jänskälle, en malta odottaa että näen koko sivun.