perjantai 27. helmikuuta 2009

Haaste #43 Unohtumaton päivä

Viime tippaan meni tällä kertaa Inspiroidu-haasteeseen osallistuminen paristakin eri syystä. Tällä viikolla tehtävänä oli skräpätä unohtumattomasta päivästä eikä välttämättä siinä kaikkein perinteisimmässä merkityksessä. Ensinnäkin aiheen valinta oli hankala, eikä (tarpeeksi) inspiroivia kuviakaan ei oikein tuntunut olevan.. Lopuksi keksin aiheen, jolla halusin ottaa osaa ja sitten vielä mietin osallistunko tällä vai en. Mutta tässä mun tuplaleiska nyt on.Joulukuinen PMMP:n keikka oli mulle ikimuistoinen! Nämä tytöt niin rokkaavat ja siksi mua harmittaakin kun näistä leiskoista tuli ihan liian pliisuja. Jollekin nämä leiskat saattavat muuten näyttää tutulta, nimittäin aloitin näitä silloin sielä Tampereella ja tähän asti olen niitä "haudutellut". Valmiiksi asti saaminen oli todella työn ja tuskan takana. Näitä on pyöritelty nyt pitkin viikkoa ja mutta mikään ei tuntunut hyvältä. Lopulta lisäsin vain nuo nauhat, skannatun & tulostetun nimmaripaperin ja journalingin (joka tällä kertaa taas blurrattu). Maalipurkkeja pyörittelin kauan mutta jätin nyt maalit käyttämättä nimittäin pilasin juuri aikaisemmin yhden leiskan maalilla.

Nyt sitten vaan odottelemaan uutta haastetta, toivottavasti tällä kertaa haasteleiska syntyy helpommin :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, PMMP <3

Kivaa keikkatunnelmaa :) Hauska idea nuo biisin sanoista muunnellut tekstit.

Anski kirjoitti...

Joo, PMMP kyllä rulettaa! :) Kivan näköiset sivut, ja toi nimmari on tosi hauska tossa, samoin kuin laulujen sanat. Läheltä oot saanut otettua kuvia keikasta :)

Pia K kirjoitti...

Varsinkin alemman sivun valokuvat on tosi tunnelmalliset, ja hienosti mätsää papereiden värit kuvien väreihin ja tunnelmiin.

Anonyymi kirjoitti...

Keikkakuvat on aina parhaita! ;) Tosiaan hauska idea tuo biisin sanoista lainaaminen. Sopii hyvin sivuun :)