torstai 7. lokakuuta 2010

Crealies mini

Viikonloppuna tuli taas käväistyä Seinäjoen Käsityömessuilla. Nähtävää oli tänäkin vuonna vaikka kuinka paljon ja erityisen ilahduttavaa oli skräppäystarvikkeiden suuri määrä ;) Kaikenlaisia kivoja hankintojakin tuli taas tehtyä.

Lauantaina istahdin Askartelu Amalian minialbumipajaan kasaamaan minialbumia Crealies albumikaavalla. Tein pajassa albumin "rungon" ja viimeistelin sen sitten kotona.


Yksi kuvan paikka jäi tyhjäksi mutta asiaan on tulossa korjaus ;) Ja tuohon takaosaan jätin keskelle tilaa mahdollista tekstiä varten ja myös taakse voi vielä lisätä valokuvia jos haluaa.

Tykästyin ihan mielettömästi näihin minialbumikaavoihin ja mulla on nyt kaavat kahteen eri muotoiseen miniin :) Näistähän saa aikaa vaikka mitä kivaa! Mulla on nyt muutenkin menossa minialbumivillitys, joten ei ihme että näihinkin hurahdin!

6 kommenttia:

m kirjoitti...

ihanan raikkaat värit ja hienot kuvat!

mulla on myös kolme crealies albumikaavaa ja ne on kyllä oikein kivoja, vaikka en ole hirveästi vielä ehtinyt edes tekemään erilaisia, kun on liian monta asiaa käynnissä samaan aikaan.. yhtä en ole edes kokeillut, ohhoh.

amalian puoti on kyllä mukava paikka, ehkä joskus törmätään siellä!

Marika kirjoitti...

Mahtava!!!

Mistä noita kaavoja/malleja saa ostaa ja minkähontaisia suunnilleen ovat?

pikkuhelistin kirjoitti...

Marika: Miralla on näitä Askartelu Amalian putiikissa myynnissä mutta ei nettikauppaa, joten ainoat mahkut saada näitä on bongata Miraa livenä putiikista tai messuilta/tapahtumista. Hinta tais olla jotain 8 euron kieppeillä.

maiju kirjoitti...

Itsekin ostin Miralta muutaman näitä sabluunoita. Itsekin ihastuin näihin ja heti tuli oma käyttötarkoitus näille, vaikka en skräppääkään...kunhan ehtisi toteuttamaan ajatuksensa.

Mira Ekonen kirjoitti...

Hienompa sait aikaiseksi!!

olen laittamassa kaavojen kuvat blogiini, niitä on tulossa ensi viikolla vielä yksi malli lisää. Seuraavan kerran messuilla Tampereella (Kädentaito) sekä Skräppi-bulevardi Helsingissä marraskuun lopussa. Älkääkä unohtako Intohimona Skräppäystä helmikuun lopussa!

Anonyymi kirjoitti...

Aaw kuinka ihana se onkaan! :)