perjantai 29. lokakuuta 2010

Inspiroidu #130 Oikotie

Onpas taas vierähtäny aikaa siitä, kun viimeksi osallistuin Inspikseen. Tälläkin viikolla meinasi haaste jäädä välistä kun aihe ei tuntunut kolahtavan millään. Eilen kuitenkin hetken tuumailtuani homma loksahti kohdalleen. Inspiroidu-haasteessa oli siis tällä kertaa aiheena oikotie, joko konkreettinen tai kuvainnollinen. Mä haluaisin oikotien talvesta kesään. Kevät (ainakin se kurjin alkupuoli) voisi jäädä kokonaan välistä!


Leiskasta ei kai sen kummenpaa kerrottavaa. Ei mikään ykköslemppari mutta ei myöskään inhokki. Mä harjoittelen nyt kovasti tuota tarinointiin panostamista ja toivotaan, että se alkaa sujua luontevammin ja luontevammin. Ongelma on yhä se, että jätän tarinoinnin aina viimeiseksi ja sitten sille ei meinaa enää löytyä sopivaa paikkaa. Ensi kerralla testaan ehkä tarinoinnista aloittamista :)

8 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Kevät ei ole nätti mutta sun lintu on! Ihana kokonaisuus nyörin ja otsikon kanssa tuo tägi.

Nelsson kirjoitti...

Mulle oli alussa tarinointi hankalaa. Heti kun lapsi syntyi, sitä tarinaa alkoi löytymään jokaiseen kuvaan ja sitä myötä leiskaan :)

omuli kirjoitti...

Kaunis leiska, samaa mieltä Sannikan kanssa että lintu on ihastuttava! (Ja täysin erimieltä sun kanssa keväästä, mun mielestä kevät on melkein paras vuodenaika!)

Creomi kirjoitti...

Mulla on sama ongelma tarinoinnin kanssa, että sille ei oikein tahdo enää loppuvaiheessa riittää tilaa tai löytyä paikkaa. Pitäisi tosiaan yrittää aloittaa joskus tarinoinni kirjoittamisesta :)

Marika kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus siitä huolimatta, ettet pidä keväästä :)

Mä kyllä kestän kevään, mutta tämä syksy, tai siis kaikkein pahin on marraskuu...

Anski kirjoitti...

Hei, kivan aiheen olit keksinyt tähän haasteeseen. Kivalle näyttää ja tarinointi kivaa luettavaa. Nuo kevätvalokuvat ovat kyllä upeita.

Marie kirjoitti...

TÄYSIN samaa mieltä keväästä! :D Sivu oli visuaalisesti yllättävä, värimaailmaltaan erilainen kuin millaiseksi hahmotan pikkuhelistintyylin...?

Elina kirjoitti...

Lintutagi on aivan ihana! Ja vihreän, sinisen ja ruskean eri sävyt tekevät sivusta aivan huipun.
Hauska jännite pikkuotsikon ja kuvien välillä: Teksti pitää heti lukea, jotta tietää, mikä kuvan miehessä nyppii ;) Loisto-oivallus, kerta kaikkiaan.