sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Hääleiska sotkuiselta pöydältä

Ensimmäinen hääpäivä alkaa pikkuhiljaa lähestyä, joten blogiinkin voisi laittaa leiskan hääalbumista. Kovin montaa valmista sivua albumissa ei vielä ole mutta hiljaa hyvä tulee. Sitä paitsi hääkuvien skräppäys vaatii sellaista tietynlaista fiilistä ja näitä kuvia en halua skräpätä väkipakolla. Viime aikoina on ollut aika hyvä hääskräppäysfiilis mutta ei tarpeeksi aikaa. Tämän sentään sain valmiiksi pöydän siivoamisen yhteydessä.


Leiska sai siis alkunsa siitä, että läiskin yhteen sopivia pöydällä lojuneita materiaaleja kasaan tietämättä yhtään minkä kuvan leiskaan käyttäisin. Kun materiaalit olivat kasassa mulle tuli vahva tunne siitä, että tähän sopisi joku hääkuva ja siinä se sitten olikin. Tuo pallopaperi oli muuten mennyt jo lehtiössä yhdestä reunasta ryttyyn ja repesi vielä vähän irrotettaessa. Aluksi meinasin leikata pois ryttääntyneen reunan mutta siitä tulikin paljon paljon kivempi kun sitä ryttäsi vähän lisää :)

7 kommenttia:

m kirjoitti...

ihanasti rytätty! ja aivan upea toi sun blogiotsikko! onko se kenties uusi, kun en ainakaan muista kiinnittäneeni siihen näin kovast huomiota..?

Marika kirjoitti...

Kaunis sivu, ihanat rypistelyt ja hienosti sommiteltu!

Minäkin katsoin, että oot lisääny (sun nimikylttis?) blogin otsikoksi, wau!!!

sannika kirjoitti...

Hienot rypistelyt! Ja hämmentävää, enpä tiennyt että on mahdollista skräpätä tuollaisessakin järjestyksessä, mutta lopputuloksesta päätellen selvästikin voi...

Onkos muuten kuvan alla oleva valkea paperi samasta tilaisuudesta kuin nimilappu? Näyttää kovin tutulta! :-)

Marie kirjoitti...

Paperin ryttäys pääsi heti skräpistettävien asioiden listalleni! Sympaattinen ja ihanan kliseetön hääsivu.

xing kirjoitti...

Minun mielestä myös :)

Pia K kirjoitti...

Oi suloa <3 Ja ryttääminen on hyvä.

Uusi blogin otsikkokuva on aivan ehdoton - se oot sinä!

minnako kirjoitti...

Jos mie ryttään, niin tulos on suttaa, mutta kun sie ryttäät niin tulos on hieno!