sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Haluan oppia

Kiireinen syksy on vaan jatkunut. Tuntuu, että päivät hupenee kalenterista aivan uskomatonta tahtia. En mä edes välillä tajua miten nopeasti päivät juoksee. Tämänkin leiskan tein muka ihan pari päivää sitten... Eli reilu jo viikko sitten. Mutta parempi myöhään jne.


Leiskan mustat kehykset ovat oikeasti ihan suorat. Leiska on vaan kuvattu vähän kuinka sattuu mutta onpahan ainakin blogissa asti :) Letter tuntuu juuri nyt luontevimmalta koolta. Tai siis aloitan kyllä lähes aina 12 tuumaisena mutta hyvin pian päädyn trimmaamaan sivun letteriksi.

Sain vihdoin käytettyä nuo pöydällä pyörineet lyijykynän pätkät koristeena. Ajatus on muhinut päässä jo kauan ja odottanut sopivaa aihetta. Kun näin nuo paperit, oli itsestään selvää, että käytän niitä kynien kanssa mutta kynät olivat hukassa. Sitten puuttui enää aihe :D Nyt vihdoin paperit, kynät ja aihe samassa paikassa samaan aikaan ja lopputulos miellyttää kovasti.

ps. Tuosta päivien hupenemisesta ja ajantajun katoamisesta kertoo näköjään myöskin hyvin se, että leiskaan on kirjattu syyskuu 2010 vaikka tosiaan reippaasti lokakuun puolella on jo menty silloin kun tämä leiska on tehty. Haha!

8 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Tooosi kiva! Raikkaat värit, yksityiskohdat sopii aiheeseen. Ja eipä olisi tullut mieleen että et osaa ilmaista itseäsi kirjoittamalla... tosin aina voi oppia lisää!

xing kirjoitti...

Ihanat kynäkoristeet ja minäkin tykkään väreistä. Puhu nauhalle/tietokoneelle se mitä haluat kirjoittaa; ihan oikeasti puhu (ajattele teksti ääneen).

Pia K kirjoitti...

Niin pirteä! Mitä noi mustat "leppiksenpilkut" on?

Ja tosi tuttua tuo, että jotain on hukassa - vaikka sitten aihe :D

Kirsi kirjoitti...

Mielettömän idearikas ja kaunis sivu. Toi kuva pisti heti silmiin, jotenkin mun mielestä kivan salaperäinen ja kaunis. Kiva idea noi kynät koristeena, ja aihe on mahtava... =)

Marika kirjoitti...

Mahtava! Ja toi kynäidea on ihan huippu!!! Täytynee skräpistää!

Veeruliiru kirjoitti...

Niin mäkin!! Mutta ihanan raikas ja pirtsakka sivu ja kynät on just parhaat koristeet tähän!

Elina kirjoitti...

Kynät sopivat hurjan hyvin kirjoittamista pohdiskelevaan leiskaan. Tykkään kovasti ideasta käyttää sekä kynäaiheista kuviopaperia että oikeita kyniä koristeena. Hieno, hieno sivu!

Anski kirjoitti...

Tää on niin mielettömän ihana! Tosi kivasti kaikki osuu kuin nappiin, ihanat paprut ja noi kynät on kyllä just huiput!