maanantai 30. elokuuta 2010

Inspiroidu #122 Päävärit

Tämän kertaisessa Inspiroidu-haasteessa oli tarkoituksena keskittyä käyttämään päävärejä eli punaista, keltaista ja sinistä. Vaikka ollaan näinkin perusasioiden äärellä, en ole tätä väriyhdistelmää varmaan ikinä skräppäyksessä käyttänyt enkä varmaan ilman tätä haastetta olisi kovin helposti tullut edes käyttäneeksi. Tässä se nyt kuitenkin on.


Tein vaihteeksi leiskan vaakaletterinä. Pystyletteriä en muuten oo vielä kokeillutkaan kun mulla on vaan noita vaakataskuja ;)

Lopputuloksessa on enemmän sinistä mitä alunperin olin ajatellut käyttää. Lisäsin lopuksi leiskalle sinisen kehyksen kun se tuntui kaipaavan vähän ryhtiä. Sininen varsinkin tummana ja/tai kirkkaana on mulle jotenkin hankala väri käytettäväksi mutta näin pienenä piristeenä muiden värien kanssa sekin näköjään on ihan ok. Otsikon keksimisen kanssa meinasi olla vaikeuksia mutta senkin sain lopulta väännettyä. Jätin tahallani pisteen pois, joten tuon mm voi tulkita kahdella tavalla.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mm tykkää! toi apilapaperi on ihanaa! ja jäde kans. siis onko siinä annoksessa luumuja? enpä ole semmoista kokellut, mutta herkulta näyttää!

tämmöiset kirkkaat värit sopii sulle ja näyttää ihan sulta :). tosi kiva sivu kaikenkaikkiaan! ja vaakaletter sopii hyvin.

Marika kirjoitti...

Tosi ihanan näköinen! Herkut värit!

Mulla on kans ongelmia sinisen kans, sävyllä ei sinällänsä oo väliä, ei vaan nappaa ;)

Laura kirjoitti...

voi että tuo keltainen väri on niin ihana. hmm... minäkään en ole muuten tehnyt oikein sinisiä leiskoja. Miksiköhän.. höh...

ommu kirjoitti...

Tykkään erityisesti tuosta otsikon monivärisyydestä ja alareunasta, mutta tietty koko sivu on hieno!

sannika kirjoitti...

Herkku! Kuvan ja leiskan valkoinen keventää vahvoja värejä tosi hyvin.

m kirjoitti...

syötävän ihana kokonaisuus ja erityisesti tosi kiva otsikon teksti!

Veeruliiru kirjoitti...

Herkku koko sivu! Toi valkoinen alareuna on ihan mahtava lisä pääväreihin!
Saako aamupalaksi syödä jätskiä, kun just nyt tekis isosti mieli??? =)

Anu kirjoitti...

Ihana sivu! Jotenkin epämansikkamainen mutta herkullinen.

annihaa kirjoitti...

Onpa ihana! Taustapaperi on superhieno :)